Stare teme
By Edibledi
Ако Вујошевић оде са места првог тренера овог лета, сматраћу целу сезону успешном ма какав пласман да оствари тим.
Korisnikov avatar
By Lika
Edibledi napisao:Ако Вујошевић оде са места првог тренера овог лета, сматраћу целу сезону успешном ма какав пласман да оствари тим.
Mozes slobodno zaboraviti to. Duletu je ovo nesto sa cime se identificirao i samo ga ekstremna situacija moze udaljiti sa mjesta trenera Partizana.

Sent from my K00F using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Poska
Međutim, s obzirom na sve okolnosti, nije nemoguć scenario po kom će predsednik kluba Predrag Danilović u dogovoru sa najbližim saradnicima pokušati da prodajom Slovenca oporavi klupski račun, s kojeg se od oktobra prošle godine mesečno skida oko 50.000 evra na ime otplate duga za porez.
Veoma bitno, po ovome mi smo resili porez na kraju jula, odnosno od pocetka avgusta nemamo taj dug vise, jer je ona poslednja lista sa poreskim duznicima, za nas iznosila oko 190 hiljada evra, zakljucno sa 31.03. 2015. Nadam se da ce tako i biti, i da smo od avgusta resili makar jedan problem, ali i to treba da se kaze, ne na nacin kako neki drugi, ili bar neko za njih resava porez!
Poslednja izmena od Poska u Sub Jun 20, 2015 9:37 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
To je svakako dobra vest, ali i dalje ostaje problem dugovanja bivsim igracima i zaposlenima u klubu koji takodje nije zanemarljiv.
Korisnikov avatar
By Poska
Naravno, mozemo mi da se izvucemo na normalan nacin, samo malo akcija da se pogura. Za sada deluje da ce to, bar sto se tice ljudi koji organizuju, biti dobro odradjeno!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Posto nam se sezona zavrsila, a vec sam spremio kilometarski post sa pogledom na staru sezonu i idejama o novoj predlazem adminima da temu arhiviraju (jer sam ja limitiran), a ja cu sada otvoriti novu temu sa uvodnim postom.
  • 1
  • 770
  • 771
  • 772
  • 773
  • 774

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]