Stare teme
By skeva
Gale daj cijelu statistiku.

I nemojte zezati, nemoj da se svadjamo! :D ... Bobi je igrao sam citavu utakmicu u tom segmentu unutrasnje igre, visili su dvojica na njemu stalno, prvo poluvrijeme je IZDOMINIRAO u svakom segmentu! Drugo poluvrijeme kad je izgubio snagu poceo je malo mekse da igra. Uzecemo tri olaksavajuce okolnosti u korist Bobija, igrao je sam protiv trojice centara Partizana (Miskovica necemo uzeti kao ozbiljnog igraca), Skakacki je izdominirao citavu utakmicu, i Gagic mu je tek poceo davati koseve kad se ovaj umorio. Gagic je jos dao pola svojih poena kad Bobi nije bio u igri. Stvarno nece biti fer ako ne priznas da je u duelu Bobi-Partizanovi centri, ipak Bobi izdominirao ;)
By hazarder
Znaci sudije, Bog te mazo, dokle ce Partizanu da donose pobede.....Pa vidim jos i Miloje pustio, a vidim i da se sumnja u Kostinu presudu. Neverovatno, ali dobro, navikli smo godinama (decenijama).

Uvek ista prica.

Gagic je bio bolji.
Korisnikov avatar
By Gale
Slažem se sa Kuretom, potpuno. Bedak je što se nisam setio da ga uzmem za sudiju na početku.

Elem, nisam siguran da bi Mega dobro prošla sa forsiranjem igre na Bobija - Bobi je bar jednom ili dvaput promašio svoj šut iz poluokreta, a "zidanje" bi pogotovu bilo rizično, mnogo ruku u okolini...

EDIT : Ne priznajem da je Bobi izdominirao nad Gagićem ni slučajno, ali priznajem da nije demoliran (ni blizu) kako sam ja to očekivao.
Evo statsa : http://www.kls-live.com/live.php?id=meg_par

Haha, bez zezanja, uzeću Bobija za avatar bez problema, ali ne priznajem da je Gagula nadigran! :D
By Dejan
Ma sta vi to meni zelite reci, ispade da je Gagic i grao za Megu a Bobi za Partizan da bi Mega dobila ovu utakmicu. I drzala se ovako do kraja.
Dajte bre ljudi budite ozbiljni pa ne mora se uvijek biti navijac ......
Korisnikov avatar
By Peja
Dejan napisao:Ma sta vi to meni zelite reci, ispade da je Gagic i grao za Megu a Bobi za Partizan da bi Mega dobila ovu utakmicu. I drzala se ovako do kraja.
:clap: poenta
Korisnikov avatar
By Gale
Dejan napisao:Ma sta vi to meni zelite reci, ispade da je Gagic i grao za Megu a Bobi za Partizan da bi Mega dobila ovu utakmicu. I drzala se ovako do kraja.
Ma nije to niko rekao, daj šta ti je? Zezamo se.
Prosto 1 na 1 je Gagić imao više dobrih momenata i to je to.
Ajde samo još Kole sudija da se javi pa uzimam avatar
Korisnikov avatar
By Kure
A da sam ja Jordan, a da je Jordan ja... Manite me tih Treće oko varijanti... Jel istina da je Gagula dao 4 napada preko živog Bobija, i svaki put ga uzidao pod sam koš? To je sve bilo u 3/4 tako da priča o umoru otpada...

Takođe Gagula je imao samo jednu asistenciju na zicer od BB, sve ostale poene sem ta dva je SAM zaradio....a Bobi je dobio bar pet asista na zicer, znači više od pola poena su mu drugi zaradili (Vasa)...
Poslednja izmena od Kure u Sub Feb 09, 2013 7:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja kapiram da se ljudi zajebavaju,a vi stvarno krenuli o sudjenju?!
Jedino Kure, sa Gordonovim koracima se zestoko zajebano. :D
A ako misli na situaciju pod kosem kad je fintirao,bile su tri sekunde.
Inace ja potpisujem ovakvo sudjenje do kraja sezone..

@JK primicete ga ko Pamela,takvo izrazavanje nije dozvoljeno.Posto neke puca adrenalin zbog trofeja,malo se gleda kroz prste,ali treba imati meru
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:Ja kapiram da se ljudi zajebavaju,a vi stvarno krenuli o sudjenju?!
Jedino Kure, sa Gordonovim koracima se zestoko zajebano. :D
[glow=red]A ako misli na situaciju pod kosem kad je fintirao,bile su tri sekunde.[/glow]
Inace ja potpisujem ovakvo sudjenje do kraja sezone..

@JK primicete ga ko Pamela,takvo izrazavanje nije dozvoljeno.Posto neke puca adrenalin zbog trofeja,malo se gleda kroz prste,ali treba imati meru
Ne. Mislim na situaciju kada je iz naleta primio loptu, spustio je na parket, odmah uradio roling i zakucao... to nisu bili koraci ni u snu...

A četverokorak malog Bojićevog sinčića na metar od Jurasa? :lol:
Poslednja izmena od Kure u Sub Feb 09, 2013 7:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
Kure napisao:
A da sam ja Jordan, a da je Jordan ja... Manite me tih Treće oko varijanti... Jel istina da je Gagula dao 4 napada preko živog Bobija, i svaki put ga uzidao pod sam koš? To je sve bilo u 3/4 tako da priča o umoru otpada...

Takođe Gagula je imao samo jednu asistenciju na zicer od BB, sve ostale poene sem ta dva je SAM zaradio....a Bobi je dobio bar pet asista na zicer, znači više od pola poena su mu drugi zaradili (Vasa)...
ja generalno nisam ocenjivao ko je od njih bolji vec bih to formulisao kao da je bobi znacajniji igrac za vizuru nego gagic za partizan a to je narocito znacajno s obzirom da je utakmica bila neizvesna odnosno izmedju timova trenutno slicnog kvaliteta, partizan se spremao za bobija, a gagica niko posebno nije skautirao
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]