Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
dachakg napisao:pa jebi ga ne moze mega sa 4,a partizan sa 6 igraca u polju! doduse,bolje reci sa 7,jer "onaj sto mu sve smeta" nije izlazio sa terena! ;)
Kod oftalmologa, pa psihijatru...

Bilo je sudijskih grešaka na obe strane dva puta ne sude čiste korake igračima Mege - sude Gordani korake kad ih nije napravio.

Ne sude faul u napadu Vasi za odgurivanje rukom BB, sude faul Gordiću kada je bio udvojen...

Nisu sudili faul Gordane nad Marjanovićem, već je kao bila banana i sl...

Sudije su grešile podjednako na štetu obe strane...

Sad o meču:
Da je Mega imala bar jednog unutrašnjeg igrača (zdravog Novicu ili krštenog centra) pored Bobija bilo bi čupavo...

Da je Bertans bio u svom fazonu bilo bi 20 razlike jer je promašio bar pet otvorenih i izrađenih trojki...

Što se nas tiče škripi na sve strane, ali stisli smo odbranu i pustili Gagija na Vasu i to je bilo to...

Što se Mege tiče video sam jednog odličnog- Vasa, jednok vrlo dobrog- Dangubić, i jednog koji bi mogao biti solidan drugi centar - Bobiša...

EDIT:
skeva napisao: Gale, pogledacemo indeks korisnosti pa cemo vidjeti ko je koga unistio :)
To ne bi bilo fer prema grofu, Gagula je stvarno uništio Bobija 1 na 1, bez obzira što je ovaj nakupio indeksa protiv Muslija pre svega. Uz to Gagula je odveo svoj tim do pobede, sigurno će biti MVP meča.

[glow=red]Što se tiče menjanja avatara, najpravednije je da bude nerešeno.[/glow]
Poslednja izmena od Kure u Sub Feb 09, 2013 6:59 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobi ovo Partizan na snagu.Nisu(Mega) mogli da isprate jak tempo do kraja..Treba njima jakih meceva da bi mogli da trce sa najboljima.
Nisu mi se svidele 3 stvari.Prvo sto su u finisu gurali loptu samo Bobiju,drugo sto Dangubic ima samoubilacke poteze i trece,Novica rekreativac.
Korisnikov avatar
By familija
Vuk napisao:Bravo za crno-bele momke. Stisli smo konacno na kraju, i konacno smo prelomili jednu utakmicu ove sezone, a nismo dozvolili da odemo u neizvesnu zavrsnicu. Koliko vidim, neki su vec krenuli sa doskocicama sudije pogurale, pustio Zeljko, pustio Novica, pustio Miloje, sto bi rekao Strelac-Zvezda pusta vec 12 godina, i slicno, ali mislim da je ovo veoma zasluzena i znacajna pobeda. Ubedljivo najbolja utakmica na turniru za sada, veoma dobar tim Mege. Cestitke za Bobija, za Micica, i sve mlade momke iz Mege, zaista su odigrali sjajnu utakmicu. Bravo i za nase momke, posebno za Gagulu koji je zaista odlicno odigrao, naravno pohvale i za sve ostale. Cini mi se da smo rezultat u nasu korist preokrenuli bas u trenucima njihovog igranja zone kada je lopta krenula da se spusta na Gagica, a ovaj kao sivonja ugurivao Bobija pod kos, i onda realizovao, ili vracao napolje za Westermana koji je prangijao za tri. Jos jednom, cestitke za nase momke, sta urade u finalu, uradili su!
DEJA VU.... ;) ;) ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine napisao:
Peja napisao:da je novica igrao kao pre godinu dana ne bi partizan ovde imao sta da trazi
Da novica igra kao pre godinu dana, ne bi bio u Megi...

@Gale:
http://www.bigdonsboys.com/basketball/p ... ic_001.jpg

Mada, ne mislim da si izgubio opkladu.
Mislio sam vise u fazonu da je imao trenutak inspiracije, da ga je malo usrao sut ili tako nesto.
generalno on prosle sezone nije ni igrao i onda je onih par utakmica bila inspiracija protiv kahe, nadao sam se da ce nesto slicno uraditi sada ali dobro ipak je dosta odsustvovao
Korisnikov avatar
By Gale
Čestitke Megi, zaista sjajno. Slažem se sa Vukom, mislim da je neko rešenje za zonsku odbranu Mege nađeno kada je Gagić počeo da ugurava Bobija dole.
Do tada smo izgledali potpuno očajno. Nismo ni posle toga blistali, ali ipak je stvar počela da dolazi na svoje mesto.

Opklada, hah...Gagić jeste odigrao bolje nego Bobi u direktnom duelu, to je moje mišljenje. Međutim, ja sam u vidu imao da će Gagić i Musli prosto odvaliti Bobija.To se nije dogodilo. Podcenio sam ga, ako ćemo pravo. Na kraju je ispalo da su i Gagić i Bobi odigrali odlično, što nisam uzeo u obračun...Kad se sve sabere, mislim da treba da odluči publika :D

KOSTA, KO JE ODIGRAO BOLJE : GAGIĆ ILI BOBI ?

Micić indeks 29, jbt i sjajna partija za oko usput.

EDIT : Takođe mislim da bi bilo fer da bude nerešeno, ali mi je truba da ispadne da izbegavam da priznam poraz...

EDIT 2 : Antoine, i dalje ne mogu da vidim - ne da mi da pristupim linku
By Jaycee Carroll
Sto mi je obrisan post?Kragujevcani mogu da se tolerisu do milje volje,jel da?

@dacha

O dobro ti je bilo kad sudija (ni)je video faul pri sutu Lucica?
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Čestitke Megi, zaista sjajno. Slažem se sa Vukom, mislim da je neko rešenje za zonsku odbranu Mege nađeno kada je Gagić počeo da ugurava Bobija dole.
Do tada smo izgledali potpuno očajno. Nismo ni posle toga blistali, ali ipak je stvar počela da dolazi na svoje mesto.

Opklada, hah...Gagić jeste odigrao bolje nego Bobi u direktnom duelu, to je moje mišljenje. Međutim, ja sam u vidu imao da će Gagić i Musli prosto odvaliti Bobija.To se nije dogodilo. Podcenio sam ga, ako ćemo pravo. Na kraju je ispalo da su i Gagić i Bobi odigrali odlično, što nisam uzeo u obračun...Kad se sve sabere, mislim da treba da odluči publika :D

EDIT : Takođe mislim da bi bilo fer da bude nerešeno, ali mi je truba da ispadne da izbegavam da priznam poraz...
imajte u vidu da je bobi 'jedini ' centar, da nije odmarao, da se na njemu mnogo zasniva igre, da igra u slabijem timu, da je poene davao iz skokova u napadu a gagic sa bacanja...
By Dejan
Ja ovo odigrao bolje ne smatram istinom, jedan jedini put kada je Marjan igrao 1na1 bio je faul Gagica, da se forsiralo napad za napad Marjan vs Gagic i obratno
to bi onda bilo posteno, ovako ne priznajem taj dio. Dule je vidio da Marjan drzi odbranu cijelo vrijeme i napao ga da nakupi licne. Zasto Miloje nije udario kontru to je sumnjivo pravo.
Elem, vazi, neka Kole kaze hah
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Čestitke Megi, zaista sjajno. Slažem se sa Vukom, mislim da je neko rešenje za zonsku odbranu Mege nađeno kada je Gagić počeo da ugurava Bobija dole.

Ja sam svoje rekao: [glow=red]Nerešeno.[/glow]

[glow=red]Činjenica je da je Gagula sve svoje poene (sem dodavanja na zicer od strane BB) sam zaradio. Bobi je dobio pet kucanja na zicer od Vase.[/glow]

Lepo je igrao Vasa, ali i izgubio dve lopte u ključnim momentima (jedenu mu ukrao Gagi, a drugu je bacio u nogu svom igraču posle dobre odbrane BB)... Iako mislim da je 10 mege izgubio meč, sa dve izgubljene lopte u prevođenju, dva faula, od kojih jedan bez potrebe...

EDIT: Dejane ti onda nisi gledao meč... Kad smo sustizali prednost Mege Gagula je četiri napada za redom dao preko Bobija (tri poluhoroga i dva bacanja posle Bobijevog faula)...
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]