Stare teme
By tremi08
To si u pravu,sve zavisi od Jelene i Sonje ali one i jesu medju najboljima u Evropi. Centri i kad imaju loptu su bas bas ocajni a i nase slabo trce danas , ocigledno su umorne. Njima se povredila najbolja igracica,tako da bi trebalo da dobijemo to. Bice ovo sve ok iz utakmice u utakmicu, inace Turkinje trenutno gube od Poljske.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Previse igramo kao NBA ekipe kada Lebron uzme loptu pa kreira za sebe ili Harden. Tako delujemo i mi.
Doduse prvi mec je na EP, devojke su verovatno umorne jer su nas lose docekali u hotelima, trening je bio tek kasno uvece. Nadam se da ce ovo dobiti i da cemo igrati sve bolje.
Letonke su dobre suterke, a krenuo ih je sut, pa nam stvaraju probleme.
By tremi08
Nazalost jos losije vesti stizu za reprezentaciju Hrvatske i zaista mi je zao sto im se sve to desava jer bi ih svakako dobili a sada je pitanje samo sa kolikom razlikom cemo ih dobiti,tipujem na +20. Hrvaticama su se na vecerasnjem mecu povredile i najverovatnije zavrsile EP , Jelena Ivezic saigracica Sare Krnjic i Todoric dok je Dzankic dobila udarac u misic i jos je neizvesna za sledeci mec. Dakle,Hrvatice ostaju sa 9 igracica a mozda i 8 i mislim da ce sigurno zavrsiti poslednje u grupi. Steta jer da su bile kompletnom sastavu verovatno bi bile trece.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne treba podceniti Hrvatice vec odigrati maksimalno protiv njih. Verovatno ce one koje budi igrale biti napaljene da pobede jer im je ipak Srbija rival, a i verovatno ce hteti da pokazu da ih ne treba podceniti. Nadam se ipak da ce Marina dobro pripremiti utakmicu i da cemo dobiti Hrvatice lagano, ali ne smemo ih podceniti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]