Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
DANAS U 16:30 POCINJE EP ZA ZENE. BICE PRENOS NASIH PROTIV LETONIJE NA RTS-u.

Sastav nase reprezentacije za EP za one koji nisu upuceni je sledeci:

Milica Dabovic - plejmejker
Tamara Radocaj - plejmejker
Sasa Cadjo - bek suter
Dajana Butulija - bek
Nevena Jovanovic - bek, odbrambeni igrac, mada moze i u napadu dosta
Ana Dabovic bek suter/nisko krilo
Kristina Topuzovic - krilo, defanzivni specijalac, dobra u skoku
Jelena Milovanovic - krilni centar
Sonja Petrovic - krilni centar
Nikol Pejdz - krilni centar/centar
Sara Krnjic - centar
Tijana Ajdukovic - centar
By tremi08
Vec pre pocetka sok za Hrvatice posto je Savonte Zelous,NBA igracica ostala bez Hrvatskog pasosa te nece moci da nastupa za Hrvatsku koja ce biti dodatno oslabljena. Naknadni poziv da se prikljuci reprezentaciji je odbila Vrdoljak zbog svadje sa selektorom. Hrvatice ce tesko cak i do drugog kruga, sa 11 igracica od toga samo 4 iskusne je bas bas slaba sansa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice nasih igracica danas ocekujem sledece:
Milica Dabovic 11,5 poena ide u minus
Ana Dabovic 12,5 poena treba izbeci ovu igru. Moze Ana preko, mada pitanje koliko ce izeti suteva
Jelena Milovanovic 12,5 poena ide u plus
Sonja Petrovic 11,5 poena plus

Treba probati i Crna Gora - Ceska 2 ili makar H2 i Rusija - Hrvatska H1 preko 10,5 poena da pobedi Rusija, ako je Hrvatska oslabljenja kao sto rece kolega forumas.
By tremi08
Rusija ce dobiti Hrvatice sa preko 15 verovatno i 20 razlike , moje misljenje. Cehinje ce verovatno dobiti Crnu Goru ali je tu moguce i iznenadjenje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa mi i nemamo neke akcije. Uzmu lopta Sonja, Jelena Milovanovic i Ana Dabovic pa sta urade urade. Ocekivao sam vise od Marine Maljkovic, da napravi neku timsku igru i slicno.
Centri su nam ocaj. Ne znam kako one mogu da ubace deset poena u Evroligi ili Evrokupu, kad ovamo ne mogu ni zicer da pogode. Doduse nema ni akcija za njih. Morala je na prvenstvo da ide i Dragana Stankovic, ne znam sta Marina ima protiv nje, ali devojka nam je najbolji centar.
Voleo bih da vidim petorku M. Dabovic, N. Jovanovic, A. Dabovic, Petrovic ili Milovanovic, centar.
Cini mi se da su nam potrebne 3 lopte jedna za Anu jedna za Jelenu i jedna za Sonju.
Odbrana uzas. Posle dva pasa Letonka sam na trojci.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]