Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Drex napisao:Vasilije Micić :romance-heartbeating:
Sjajan je mali...uopšte nije šablonac... Kad je odradio onu fintu u levo pa flouter... Sjajno. Ili ono kad je onim dodavanjem našao Bobija na kucanju... a ne ovi naši šabani šablonci mora dva pasa levo pa tri pasa desno, pa u poslednjoj sekundi šut iz očaja...umesto neka finta dodavanja pa digneš šut...

Nego kažu Bobija KKp neće jer ne može da izdrži jake treninge zbog kolena? Pobogu dečko i izgleda (žilav bez sala), i kreće se, i igra bolje od ovih naših utreniranih... Musli ima stomačinu kao trudnica...
Poslednja izmena od Kure u Sub Feb 09, 2013 5:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By dachakg
kontrabas napisao: Na statistici stoji i da je podelio dve banane :o . To me je najvise iznenadilo. Kome je to Miljenovic udario po bananu ili je to neka greska u sajtu?
nije greska! podelio je onom njihovom pleju djukanovicu,cini mi se!
By Jaycee Carroll
dachakg napisao:
Jaycee Carroll napisao:Dajte Bogdanovica i Westermanna ili Gordica za Micica.
:naughty:
on sledece sezone ide kod nas! ;)
Hahahahaha kako da ne,nasa filijala da vam da igraca,dobicete Cakarevica pa lomite glavu ako hocete :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Da pohvalim Vasu,kako mali igra bruka.
By skeva
Ja sam se plasio da je Micic bezmud igrac, da je samo talenata u najavi kao sto smo ih imali mnogo do sada. Ali ovo sto gledam je nevjerovatno! Ovo sto taj momak ima se ne stice, ovo je cisti kosarkaski smek :D . Mega sada moze izgubiti i 20 razlike, ali pokazala je da moze igratia ABA ligu na visokom nivou uz konkretna dva crna pojacanja.

Gale, ne zezaj se nego stavljaj sliku, ne moze mu Gagic nista, iako se mora priznati da je dobar, ne samo ovu utakmicu, dobar je u poslednje vrijeme.
By skeva
Jaycee Carroll napisao:
dachakg napisao:
Jaycee Carroll napisao:Dajte Bogdanovica i Westermanna ili Gordica za Micica.
:naughty:
on sledece sezone ide kod nas! ;)
Hahahahaha kako da ne,nasa filijala da vam da igraca,dobicete Cakarevica pa lomite glavu ako hocete :lol:
Samo se vi nadajte, i jedni i drugi :lol:
Korisnikov avatar
By Grotesque
Mega u ovom sastavu, sa 2 ili 3 Amerikanera (2 i/ili 3, 4) bi bila vrlo ozbiljan konkurent za F4 ABA Lige ove sezone.
Bez ikakvog preterivanja.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]