Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Mislim da mi nismo ni svjesni potencijala koji ovaj dječko ima. Imam utisak da ga ne koristi ni 40% . Gledajuci ovaj turnir u Madridu , skoro svaku situaciju kad krene u prodor na kos koristi i realizuje. Agilnost koju ima omogucuje mu da u tom segmentu bude jedan od najdominantnijih , a on se često ustručava da to radi. Nadam se da ce brzo shvatiti koliku ima prednost nad protivnicima.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mene brine kod njega samo psihologija, previse je nekako stidljiv, a moze da bude zver, nadam se da ce stekne taj sportski bezobrazluk i drskost i onda nema zime, a naravno tu treneri imaju glavnu ulogu, a naravno nasi treneri su krs tako da je pitanje sta ce biti, ipak je bitno da LeBron Stojanovic moze da radi sta hoce.
By Bojdo
Evo izdvojio sam dva videa(vjerovatno ima boljih) od po dva minuta sazetaka sa dvije utakmice Crvene Zvezde u pionirskom uzrastu 2001.

Lazar Vasic je broj 10 plav, ima njegovih individualnih akcija.
Prvi korak fantastičan, kontrola , tehnika, trojke sa takvom lakocom cijepa.

Na ovom prvom videu vidi se 5-6 sjajnih asistencija koje je udjelio.

https://www.youtube.com/watch?v=a9FqUBvbvBQ

https://www.youtube.com/watch?v=rhwlkVIdIKk
Korisnikov avatar
By Poska
Бојдо, нешто неће да ми пошаље ПМ, све ми иде у за слање и није послато.

Него, везано за оно што си ме питао, ево шта ми је рекао. Причао сам са њим. Испао је у групи. Каже да је разочаран. Добио је тим Шумадије целе ваљда, скоро никога није ни знао до тада. Лично, како он каже, зна бар 5-6 бољих играча одавде из Крагујевца од оних које је добио. Ниш је ваљда био трећи, каже да су њих добили скоро 30 разлике у групи. Бг је освојио. Око појединаца ми није ништа рекао.

Нису баш неке информације, али да не мислиш да сам те испалио, тек сам се пре 2 дана чуо са њим.
By Bojdo
Fajront napisao:Nisam rekao nenadoknadiv jer to nije ni sikiras bio, ali svakako igrac koji bi igrao petorku iduce god kod vas... logicno kao i kod nas... najpolivalentniji igrac svog godista evrope... uskoro ocekuj ga medju 5 najboljih 2000.god Evrope....
Oooooo pa hvalaaa. Zaista je rijetkost vidjeti ovakve komentare prema igračima konkurentske reprezentacije , bez zavisti i ljubomore, zaista cijenim demonstraciju pravog sportskog duha. Ima nade na ovim prostorima!Još jednom hvala za ovakvo misljenje o Daliboru Ilic, i navrati češće!
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]