Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Jedca čekam da počne,danas nema dremke posle posla,već od starta maksimum..:-)
Korisnikov avatar
By Zex88
Tako je bre!!! Nivo iznad Rafe je bio od starta.. Da nije imao ono pomracenje u prvom setu,islo bi ovo lagano..

Sad na Mareja svom snagom..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cestitke za Novaka.
Sto se tice Ane Ivanovic konacno je dosla do zavrsnice velikog turnira posle duzeg niza susnih godina. Nazalost posle vodjstva 5-2 potpuno je pala psihicki i izgubila od Safarove. Steta jer je imalo lepu priliku da udje u finale RG, a da ne odigra ni jedan tezi mec. Imala je bas lak raspored.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sve u 3 lepe.. Ocajan Novak ceo mec.. Vavrinka ga je potpuno nadigrao.. Novak se povukao i branio.. A u kurac,sve sam zivce izgubio..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Vavrinka je kasno sazreo, decko ubija kako igra. Ne znam kako ce sad i dalje zvati big four kad Vavrinka i Marej imaju isti broj slemova.
Inace kao i vecini Srba tesko mi je palo sto je izgubio i bojim se da ga nece nikad osvojiti, tacnije posle danasnjeg finala siguran sam, ali sta je tu je i dalje je klasa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakva bre velika 4 kada Marej nije nista bolji od Varvinke, Conge, Nisikorija...
Steta za Djokovica posustao je protiv najlakseg rivala, ali to je finale. Morao je u finalu Nole da da vise nego protiv Nadala i Mareja.
Varvinka odigrao majstorski.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Tesko ce ga ko skinuti sa prvog mesta u narednih godinu dve ali steta za propustene gs titule. Posle dva finala nadal, marej ovo je bilo trece koje je donosilo "otvoren" put do gren slema bas steta. Sledece godine ce biti teze osvojiti ima i olimpijske igre a ponestaje vremena i ovakvih sansi ...
Korisnikov avatar
By Poska
Генерално се нисам нешто потресао, јер не волим тенис. Упаљен меч, али га само мало пропратим. Потцењивање кладионица, 1.12 је било на Новака, а ово је финале!
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]