Stare teme
By Jaycee Carroll
Nema mrznja kod mene,posebno ne prema finu ekipu Radnickog,ali ja samo iznosim cinjenice,dok smo bili pre vas i mnogo jaci i kidali ve po 30 razlike onda su sudije bili na strani Partizana,sad kad vam "tece" med i mleko,sudije veoma dobro sude i ne treba da ih pominjamo jel da?Ma za sve je kriva ona lopovcina Covic...
A pazi sta cu ti reci,koliko god bio Partizan slab,uvek ce biti bolji u derbiju od vas.Naravno i vi od 10 utakmice u sezoni dobijete 1-2 sto i nije mozda tako lose.
Korisnikov avatar
By Gale
Nema problema, ja sam se iznervirao još juče i sada dao sebi oduška. Vrlo je moguće da je bilo pametnije da ne pišem ništa i ne razvlačim priču. Moje izvinjenje.

Ali skandiranje jeste bilo vruća tema par puta, pamtim slučajeve Teodosić, Savan i Čovićeva žena oko kojih smo se isto svađali. Pa i Peković , ako se ne varam.
Tako da ovo nije neki izuzetan slučaj. Važno je da se to zna da ne misle momci iz Kragujevca da imamo nešto protiv njih.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Dzejsi nisam mogao da gledam juce mec, imao sam goste jbg. Inace ono sto sam gledao ove sezone Seslija je igrao malo ili nimalo, a na cetvorci su uglavnom igrali Zekovic (koji odlaskom Bunica sve vise igra i na 5, mada su im klasicni centri ipak Marojevic i Djumic) i druga cetvorka im je Kalinic koji je imao dosta dobru minutazu do sada u KLS-u. Jbg ova ekipa Vojvodine je daleko slabija od proslogodisnje jer su im otisla 3 igraca iz startne petorke (Bunic, Dundjerski i Strahinja Milosevic), a uz to im je otisao i rezervni plej Bogic Vujosevic koji ove sezone igra zaista dobro.
Videcemo ko ce biti cetvrta nasa ekipa na Jadranu, ali i bez stranaca mislim da bi mogao da se napravi tim koji bi izbegao fenjer kada bi se pokupilo ono najbolje iz kls-a. Evo ti recimo ekipa cak i bez klinaca iz Mege:

1) Dumic, Popovic
2) Radovan Markovic, Strahinja Stojacic, Ivan Zivanovic
3) Sljivancanin, Mitrovic
4) Radovic, Zekovic
5) Marjanovic i da nije otisao sad na polu sezoni drugi centar Pantic ili recimo nekog iskusnog matorca tipa Vuksanovic.

Nije to ekipa koja bi izborila Evropu, ali uz dobru podrsku publike mislim da ne bi bila poslednja u ligi.
Korisnikov avatar
By milan2904
skeva napisao:Ti si Bog, majke mi :D
Obiliću gde si nestao jebem mu sunce kada se ovde vodi rat,da ti ovde objasnis neke stvari :-) ?
Korisnikov avatar
By dachakg
Karaburac napisao:
1) Dumic, Popovic
2) Radovan Markovic, Strahinja Stojacic, Ivan Zivanovic
3) Sljivancanin, Mitrovic
4) Radovic, Zekovic
5) Marjanovic i da nije otisao sad na polu sezoni drugi centar Pantic ili recimo nekog iskusnog matorca tipa Vuksanovic.

Nije to ekipa koja bi izborila Evropu, ali uz dobru podrsku publike mislim da ne bi bila poslednja u ligi.
zaboravio si,po meni,sigurno najkvalitetnijeg pleja u ligi,koga su samo povrede omele da bude u nekoj vecoj ekipu - Vasilije Micic! koliko vec sledece sezone,voleo bih da ga vidim u Radnickom!
Korisnikov avatar
By dachakg
skeva napisao:Rekao je covjek da nece brojati klince iz Mege. Ima iz Mege jos djecaka osim Micica koji bi mogli igrati u ovoj ekipi sto ju je napravio...
tek sad video,nisam dobro procitao post! sorry :D ;)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jaycee Carroll napisao:Nema mrznja kod mene,posebno ne prema finu ekipu Radnickog,ali ja samo iznosim cinjenice,dok smo bili pre vas i mnogo jaci i kidali ve po 30 razlike onda su sudije bili na strani Partizana,sad kad vam "tece" med i mleko,sudije veoma dobro sude i ne treba da ih pominjamo jel da?Ma za sve je kriva ona lopovcina Covic...
A pazi sta cu ti reci,koliko god bio Partizan slab,uvek ce biti bolji u derbiju od vas.Naravno i vi od 10 utakmice u sezoni dobijete 1-2 sto i nije mozda tako lose.
Frka a? :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]