Uz stabilno dobar sut za tri poena mozda mozemo da napadnemo i zlato jer ce sitni detalji odlucivati o medaljama na EP. Ja bih vodio Crvendakic jer je najveci talenat od svih njih.
By tremi08
Butulija uzima mnogo suteva,mnogo vise nego Ana i Milica koje imaju dobar sut. Sonja je pokazala sinoc kakva je igracina to,verovatno u top 5 kosarkasica u Evropi i sa Jelenom ce biti fantastican tandem. Page je zaista veliko pojacanje ,igra odlicnu odbranu i ima dobar sut za njenu visinu. Imamo bas bas jak tim sem na centarskim pozicijama iako je Krnjic sve bolja. Realno smo u top 4-5 favorita i po meni sem nekog ludackog kiksa OI su zagarantovane a i medalja mora da se napadne ,pogotovo Sonjinim dolaskom. Nadam se da Crvendakic upada u 12 iako ce je verovatno ostaviti za Svetsko do 19 i EP do 20g a Topuzovic uvesti u 12. Ovo ce verovatno i biti tim za OI mozda jedina zamena Krnjic (Stankovic).

Dolaskom Sonje nasa reprezentacija uz Francusku postaje glavni favorit za zlato i to je sasvim realno i da je po nas veca pretnja Turska od Francuske. Steta sto nije povedena Dragana Stankovic ali je jos mlada za ovakvo takmicenje i verovatno je to Marina tako odlucila, da je sacuva za OI.
Ja mislim da Marina i Dragana nisu u dobrim odnosima, jer je prosle godine kao Dragana rekla da moze da igra za seniore, ali da dodje kasnije jer je ne pusta Sopron, a ova to nije prihvatila jer kao ako mogu Dabovicke da dodju na vreme moze i Dragana kao najmladja u ekipi. Ta prica mi je sumljiva jer je trener Soprona i trener nase mlade reprezentacije jedan isti covek Igor Polenek.
By tremi08
Nema sukoba, pa Polenek je dobar sa Djilasom i Anom Jokovic,da nije ne bi bio tu. Tu je problem zato sto Krnjic ima bolju sezonu nego prethodnu a Ajdukovic isto igra EL sa odlicnom minutazom i ne moze njih starije da skrajne da ubaci mladu Draganu. Dragana ce verovatno biti pikirana da bude MVP na EP do 20g sto je realno skroz.
Korisnikov avatar
By mmarko28
Pozicije 2-3-4 su nam strašno jake, posebno od kad se Sonja priključila. Pleja može da pokrije M.Dabović, iako je više bek šuter. Najtanji smo na poziciji centra. Fali nam dobar centar zbog kontrole skoka i da zatvori reket. To je boljka već nekoliko godina. Mislim da, ako budu igrale sa istim nivoom borbenosti kao do sad, mogu da se ozbiljno bore za medalje. Do sad su bile autsajderi i iznenadjenje, sad to više neće biti. Videćemo kako će se nositi sa tom ulogom.
Sestre Dabović
Na terenu uvijek prava je dama
to je naša divna Dabović Ana.
Napade može da odigra sama
niko drugi no prelijepa Ana
Kada je otrebna jaka odbrana
i nju odigra Dabović Ana.
Napad protivnika zbog nje stane
opet, naravno, zbog Dabović Ane.
Ana je onos cijele nacije
i najljepši osmijeh reprezentacije.
A za pobjedničke osmijehe sa svih lica
najviše je zaslužna Dabović Milica.
Mike krade lopte kao od šale
zbog nje su mnoge protivnice pale.
S tribina se čuje mnogo vike
svi u glas navijaju "Mike, Mike!"
U reprezentaciji je zvijezda vodilja
u životu uzor mnogima.
Svaka utakmica se na pobjedu svodi
i tako će biti dok nas Mike vodi.
Na svakoj utakmici sve od sebe daš
DAbović Milice, ti si ponos naš.
Sreća nam je svima ozarila lice
uzela si pehar Milice.
Milica i Ana nose iste gene
i zajedno postižu predivne poene.
Košarkaške kraljice bez ijedne mane
niko nije bolji od Milice i Ane.
21. novembra krecu kvalifikacije za EP, a nase devojke u Pioniru docekuju Nemacku.
Poziv za ovaj mec, kao i gostovanje Luksembru nekoliko dana kasnije dobilo je 12 devojaka koje su osvojile zlato na EP i Aleksandra Crvendakic i Sanja Mandic koje su otpale neposredno pred to prvenstvo.
Crvendakic igra odlicno u svom klubu i ocekujem da se pokaze i u rerpezentaciji.
Danas nase devojke u 19:00 h igraju protiv Nemacke prvi kvalifikacioni mec za EP. Nazalost Marina opet nije pozvala Draganu Stankovic sto potvrdjuje moje sumnje da je Marina sikanira. Nadam se da ce nase devojke pobediti, ali im se verovatno nece ispuniti zelja da bude pun Pionir, jer je danas velika slava, a ima i dobrog fudbala u tom terminu, uz to je ruzan dan i pada kisa. Ako bude 3 000 ljudi bice uspeh. Trebali su staviti mec u neki drugi grad Kragujevac, Nis, Zajecar, Sabac...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]