Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Inace 'Jezero' me do jaja smara. Sta je falilo da Nis ima kup opet? Makar ima 4 tribine.
Korisnikov avatar
By Nookie
rudonja napisao:Inace 'Jezero' me do jaja smara. Sta je falilo da Nis ima kup opet? Makar ima 4 tribine.
Isto,tmurna dvorana. Izuzetno mekani kosevi...bas mi nekako nja..
Korisnikov avatar
By dachakg
koliko licemerija ovde na jednom mestu!!! bune se kad se tomasevic naziva ustasom,a ovde samo pljuste uvrede na racun svih kragujevcana,te seljaci,te primitivci,te ih smara hala jezero...ali neka,drago nam je sto se toliko bavite nama,jer i negativna paznja je paznja! konacno ste shvatili da srbija nisu samo ciganija i glodarija!!! bravo!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By dachakg
hazarder napisao:Sad ako napsujem novog retarda, opet cu ban da dobijem, ili ne?
pa zbog ovog "retarda" mislim da dovoljno uslova ima da budes banovan! jel tako moderatori i administratori!?
By hazarder
Kako se jajare pozivaju na admine, kako drukaju. Ajde procitaj svoj post zbog kog si opisan bas kako reba.

"glodari i ciganija"...
Korisnikov avatar
By Gale
Da! :D (Odgovor Hazarderu)

dacho, da li si nepismen? Ili prosto ne razumeš postove?
Tdi jeste napisao za sve Kragujevčane da su nekulturni i odmah su reagovali Antoine i Karaburac. Ostali su - vrlo precizno - na tebe mislili kada su pisali o nekulturi i primitivizmu u Kragujevcu. Ne na Kragujevčane. NA TEBE.
Korisnikov avatar
By dachakg
jos samo jedna stvar i zavrsavam ovu temu: vidim da mnogi misle da ja ovde podrzavam vredjanje tomasevica i drugih funkcionera kss-a,ali naprotiv,ja prvi nisam vikao u hali,ali me nervira sto se to toliko provlaci po novinama i ovom forumu,a zaboravljaju se skandiranja druge dve navijacke grupe u ovoj zemlji i njihovo ponasanje na tribinama! osudili ste takvo ponasanje navijaca i ok,ali da neko pocinje da vredja sve kragujevcane i da ih naziva pogrdnim imenima,pa cak i halu jezero,to je van svakog smisla! da radnicki igra perifernu ulogu u nasem prvenstvu i aba ligi,niko se ove teme ne bi ni dotakao,ali posto smo i te kako konkurentni,onda je ovo cista ljubomora i zavist na nase uspehe!
i najbolje bi bilo da se izbrisu svi postovi vezano sa ovim,jer je ovo ima da ide u nedogled,a ne smem ni da pomislim sta ce sve da se pise ako veceras neki drugi faktori budu odredili vecerasnju utakmicu od 21h! toliko od mene!
By hazarder
Ne, ne, ti ipak sve nas podjebavas ovde.

Da li treba da se crta da je decku skrenuta paznja da ne vredja sve Kragujevcane?
Rudonji se ne svidja hala, kakva je to uvreda aman?
Ovde se osudjuje debilno ponasanje i Cigana i Grobara.

Onda se ti javis i kazes nam da smo licemeri, ciganija i glodarija. Ko je ovde lud?
Korisnikov avatar
By Gale
Dobro, hajde da se manemo te priče. Neko misli da je OK psovati košarkaške legende (Đorđevića, Bodirogu, Dudu...itd. ) , neko ne.
To je pitanje vaspitanja i ne da se rešiti na forumu.
Do sada, trudili smo se da barem na forumu zamerke forumaša na rad pojedinih funkcionera (Čović, Dule...itd. ) ili igrača ne dobiju oblik vređanja, i normalno je što je pola foruma reagovalo na skandiranje Bodirogi. Tako je bilo i ranije, kada je skandirano Teodosiću, Savanu,kada je vređana Čovićeva žena, kada se zviždalo CG himni...Većina ovde nije saglasna sa tim stvarima , i većini je jasno gde se pokazuje košarkaški šmekerluk : NA terenu.

Ostalo je čisto mlaćenje prazne slame.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27