Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nije to zbog avatara,vec...Preskocicu.
By sasa 076
Pravila su jasna, a da li treba da se menjaju pa treba ali prosto odijum prema kss radnickog ne pije vodu ynali sami sta ih ceka po pitanju braoja stranaca jos u sep-okt
Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Meni samo nije jasno zašto je Zexxxonja tražio da ne reagujemo.
Da i ostali Kragujevcani vide kakvih majstora ima,da ne bude opet zavera protiv Kg-a.
Korisnikov avatar
By Lepus
Da je vise ovakvih kvalitetnih igraca kao sto je Markovic u KLS, i nasi mladi bi vise napredovali igrajuci uz njih ili protiv njih.

Sto se tice utakmice, nista pametno se tu nema reci, osim sto smo mi dosta vremena igrali sa sest igraca. Fico nam je bio jedan od boljih.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Lepus napisao:Da je vise ovakvih kvalitetnih igraca kao sto je Markovic u KLS, i nasi mladi bi vise napredovali igrajuci uz njih ili protiv njih.

Sto se tice utakmice, nista pametno se tu nema reci, osim sto smo mi dosta vremena igrali sa sest igraca. Fico nam je bio jedan od boljih.
Aj sto nam covek digao klub na noge,nego i urgira da nam protivnici budu sto slabiji,pa se posle pojedini cude sto ga imamo na avataru! :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Napisao sam na temi "Radnicki" sta mislim o vredjanju. U pravu je @Gaja, odmorite malo, to je najpametnije.
By hazarder
Zex88 napisao:Kao prvo,cega se pametan stidi,budala se ponosi.Svaka iole pametan osudjuje budale koje prave sranja.
Mrznja prema Bg-u koji vas dotira ko nikad u istoriji je vama ultra.
Trece,Tomasevic ustasa jer ne znate da citate(Radnicki je glasao za pravilnik)?
KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!
Cetvrto,paklena atmosfera nije kad lupas automobile,vec kad se hala/stadion trese od podrske klubu.
Peto-titovi blizanci je najgluplja parola u istoriji.

Sta ti bi, pa da ovako mudro zboris :mrgreen:
Korisnikov avatar
By rudonja
kosta76 napisao:
rudonja napisao:bravo, Kole, odlicno poredjenje sa Novakovom gradjom. Preozbiljan igrac ce ovaj mali biti, Boze zdravlja. Brz, tehnicar, zna da uvali pas. Poklonili smo najveceg talenta, a uzeli blago receno sumnjivog Vestermana. To je samo moje misljenje. Svestan sam da je ovaj mali daleko od vrhunske kosarke zbog svoje nejakosti, ali talenti se moraju cuvati.
Mislim da i nije toliko daleko. Njih dvoje je trebalo upariti na toj poziciji. Jbg. sa Gordićem smo dobili sumnjivu stabilnost na period od par meseci, a ova dojica bi delili minutažu iduće sezone u Evroligi . Miljen i Ćapin su bolji par plejeva od Lea i Gordića, po mom misljenju. Nesreća Partizana je što je Leo bio fizički spremniji igrač septembra 2012 godine. ...Da smo ssačekali par meseci, ne bi mislili o pleju iduće sezone.....Ista je stvar i sa nekim igračima koji trenutno štucaju u Partizanu. Pitanje je vremena kada će eksplodirati. U svemu tome, strpljenje je najveći faktor.
Inače, slažem se da je Miljen najveći talenat naše košarke. Njega ne treba ništa učiti. Na tajm autu Muta nema šta da mu kaže. Priča Dači i ostalima koliko su nenormalni jer ne mogu koš da zagrade. Mali taktički ne greši. To je kao da imaš najboljeg dirigenta, a orkestar samo veze
EDIT:
Neki sitni detalji nemaju cenu. Video se trenutak kada White shvata da treba da se opusti. On je po prirodi takav igrač da mora da ispuni kvotu ali posle pet minuta rapsodije kapira da će svi biti nahranjeni loptama. Video se taj trenutak razumevanja u jednom kadru :clap:

I jos nesto. Drago mi je sto je Miljen i izdivljao par napada. Mora se to raditi ponekad, pogotovo na 20 razlike. Iskreno, ja i dalje u ovom malom vidim mesiju nase kosarke jer ima neki cudan vic u igri. Istina je da ga nisam gledao godinu dana, ali mali je ocigledno znalac.

@Zex: ja se smorim i kada Ratku vicu 'ustaso' a kamoli Tomasevicu. Tomasevicu bre svi treba da daju zenu prve bracne noci.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 53
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]