- Pet Feb 08, 2013 10:20 pm
Fica je u igri taman da se tata ne bi uplasio za pobedu. Cim on udje razlika ide navise. Index -3, sut iz igre 1/7.
Zex88 napisao:Kao prvo,cega se pametan stidi,budala se ponosi.Svaka iole pametan osudjuje budale koje prave sranja.
Mrznja prema Bg-u koji vas dotira ko nikad u istoriji je vama ultra.
Trece,Tomasevic ustasa jer ne znate da citate(Radnicki je glasao za pravilnik)?
KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!
Cetvrto,paklena atmosfera nije kad lupas automobile,vec kad se hala/stadion trese od podrske klubu.
Peto-titovi blizanci je najgluplja parola u istoriji.
Zex88 napisao:Kao prvo,cega se pametan stidi,budala se ponosi.Svaka iole pametan osudjuje budale koje prave sranja.Svaka čast. Evo sad sam im ja nešto slično (samo blaže) napisao na njihovoj temi... Tomaševića da vređaju?
Mrznja prema Bg-u koji vas dotira ko nikad u istoriji je vama ultra.
Trece,Tomasevic ustasa jer ne znate da citate(Radnicki je glasao za pravilnik)?
KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!
Cetvrto,paklena atmosfera nije kad lupas automobile,vec kad se hala/stadion trese od podrske klubu.
Peto-titovi blizanci je najgluplja parola u istoriji.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Zex88 napisao:Mozes da prevrces ocima do sutra,bolje bi ti bilo da odes da odas postu srpskim zrtvama koje su stradale od ustasa..Ma lik vas namerno lozi,opusteno.
Say my name...
Heisenberg napisao:Eh,kad bi stvarno bilo tako..A poslusacu Kureta,odoh od ove teme,poludecu.Zex88 napisao:Mozes da prevrces ocima do sutra,bolje bi ti bilo da odes da odas postu srpskim zrtvama koje su stradale od ustasa..Ma lik vas namerno lozi,opusteno.
Zex88 napisao:Zex brate od kada si promenio avatar postao si agresivan,ispravljas krive drineHeisenberg napisao:Eh,kad bi stvarno bilo tako..A poslusacu Kureta,odoh od ove teme,poludecu.Zex88 napisao:Mozes da prevrces ocima do sutra,bolje bi ti bilo da odes da odas postu srpskim zrtvama koje su stradale od ustasa..Ma lik vas namerno lozi,opusteno.
JOŠ DAVNO KO DETE JA NAŠO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SREĆAN I LJUT ! MNOGI SU HTELI DA SRUŠE NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI JOŠ JAČA JE !