Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
bravo, Kole, odlicno poredjenje sa Novakovom gradjom. Preozbiljan igrac ce ovaj mali biti, Boze zdravlja. Brz, tehnicar, zna da uvali pas. Poklonili smo najveceg talenta, a uzeli blago receno sumnjivog Vestermana. To je samo moje misljenje. Svestan sam da je ovaj mali daleko od vrhunske kosarke zbog svoje nejakosti, ali talenti se moraju cuvati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dejane ustaso?!SRAMOTA!!!!!!
By milanezija
dachakg napisao:
Zex88 napisao:Dejane ustaso?!SRAMOTA!!!!!!
a nije sramota sta su on i njegove kolege uradili radnickom!?
Ja sam mislio da je to sacica idiota koji su skandirali, a sad vidim da takvih ima i na forumu. :doh:
Korisnikov avatar
By Zex88
dachakg napisao:
Porediti legendu nasu sa onima koji su klali,spaljivali,ubijali,silovali na hiljade Srba,proterali na stotine hiljada jer ne znate da brojite i citate je svakako za poredjenje!!!
Korisnikov avatar
By dachakg
milanezija napisao:
dachakg napisao:
Ja sam mislio da je to sacica idiota koji su skandirali, a sad vidim da takvih ima i na forumu. :doh:
ti idioti na celu sa mnom su 1000 puta kulturniji od one vase stoke (koji god ti blizanac bio na srcu)!
jednostavno ljudi su iritirani desavanjima u poslednje vreme i odnosom kss prema nasem klubu! sve me stra' da se glodari i cigani na utakmicama ponasaju kao u pozoristu!!! :shhh:
Korisnikov avatar
By Zex88
Ove postove treba uramiti!
Molim da se ne replicira na ovo,ovo treba ostaviti i diviti se.
Korisnikov avatar
By dachakg
ma slobodno brisite postove,ali sustina je u tome,da kad god se nesto skandira u kragujevcu,odmah na naslovnu stranu i cudjenje blizanaca i njihovih navijaca,a kad se blizanci medju sobom biju,pa i sami protiv sebe,kada pale grad,kada njihovi treneri biju sudije,kao da nista nije bilo!
e pa zbog toga niste na dobrom glasu kod nas i nikada necete biti!!!
Korisnikov avatar
By milan2904
Igramo mislim najgoru utakmicu ove sezone,toliko bezidejno i ne organizovano,sve nekako na silu,ovo sutra nece moci da prodje.Voša igra simpaticno skroz,osim Filipa našeg :-) koji nema vezeeeee...
Poslednja izmena od milan2904 u Pet Feb 08, 2013 10:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 53
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]