Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Poska
Karaburac napisao:Tesko je suditi tako o nekome na osnovu statistike i reci da je katastrofalan kad nismo bili u prilici da gledamo utakmicu. Ko zna na sta su licili ti sutevi i da li je vecina upucena pri isteku napada kada niko nije znao sta ce sa loptom pa je uvalili njemu? Takodje, indikativno je da su i on i Glisic kao realno najbolji igraci ove ekipe odigrali jako lose, mozda su ih udvajali? Nasi nosioci su u potpunosti zaustavljeni, iskocio je Ilkic sto verovatno niko nije ocekivao ni kod nas ni kod Zvezde. Da on nije ''poludeo'' deluje da bi mec bio mnogo ranije resen.
Вреди ли шта тај Илкић? Видим имао и 5 асистенција. Мада играо је и 39 минута.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Marinkovic je vec dokazao da moze igrati na seniorskom nivou, uz dovoljno rada i srece cak i EL ekipe. Upitno je koliko drugih igraca iz obe ekipe to moze.
Sto puta receno, ne treba se zamarati toliko statistikom bez gledanja utakmice u tim mladjim kategorijama.

Mene vise zanima sta je s Glisicem i kako se njegova igra razvija?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uz ogradu da ove sezone nisam mogao toliko da se posvetim pracenju klinaca ono malo sto sam ugrabio vreme da ga pogledam me nije previse impresioniralo. Rekao bih da je fizicki malo napredovao, ali sto se same igre tice nisam video nista novo u njegovoj igri.
By Tiho
Evo nasih sa zvanicne liste igraca koji su se prijavili za NBA draft ovog leta:

Nikola Milutinov, Partizan, 94, C
Rade Zagorac, Mega Leks, 95, SF
Nikola Radicevic, Sevilla, 94, PG
Miroslav Pasajlic, Uzice, 95, PG
Dusan Kutlesic, Metalac, 94, SG
Djoko Salic, KK Spars, 95, C
Marko Tejic, Red Star, 95, PF
Ognjen Dobric, Radnicki Basket, 95, SG
  • 1
  • 69