Stare teme
By Master
Vailije je zaista strasan potencijal... Po meni, a ne iskljucujem mogucnost greske, on je po kvalitetu u rangu Lea. Prvi put sam ga gledao uzivo, ali mislim da ce u subotu da se pokaze kako zaista stoje stvari. Voleo bih da cujem i misljenja ostalih...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam mogao da gledam prvu utakmicu... Nadam se da cu imati vremena da pogledam snimak.
Vidim da je u Vrscu i Milosevic fino odigrao, drago mi je zbog tog momka.

Sto se utakmice Partizan-Sloboda tice, meni je utisak meca da Partizan u jednom trenutku 6 minuta nije postigao kos iz igre.... Ne zelim da podcenjujem Slobodu, ali to je za samoubistvo.
Korisnikov avatar
By Lepus
Slozio bih se sa @Kostom u mnogo cemu.

I meni se mnogo svidjelo kako Vasa igra. Brz je kao metak, jak u duelu, cini mi se da povreda nije ostavila traga na tijelo. A, ledjnu tehniku sto ima, i Hakim bi mu pozavidio. Opet, Dangubic me ne odusevljava. Na stranu fizikalije, tehnika, brzina, ali kada sam mu vidio facu prilikom izvodjenja penala u finisu utakmice .. Ukakio se od straha, i naravno, oba penala promasio.
Da pomenem i Milojevica i njegov potez da odredi Bobija da suta bacanja. Svaka cast, ali to mi nikako nije bilo jasno. Bobi do tog trenutka 1/5, Vasa nijedno nije promasio. I on se odlucuje za Bobija. Stvarno ima povjerenje u njega. Elem: Bobi ima 87% (cini mi se) bacanja u ligi. Respect.

Na drugoj strani Radovic je stvarno dobar. Neko je vec spominjao ranije, nas Kevin Love. Medjtuim, Novak mi se nikako ne svidja. Ocajne fizikalije, Vasa ga je razvalio.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vasa i Novak su isto godiste, a da se ne lazemo Vasa je po fizikalijama cak i posle pobede jaci od 90 posto svog godista u Evropi, tako da bas i nije za poredjenje.
Slazem se da Novak nema neke fizikalije, ali je veoma racionalan plej (makar ono sto sam gledao do sada, posto ovo nisam stigao da pogledam) sto je veoma retko za momka koji je 94'.
Korisnikov avatar
By zola
Koliko je Micic fizicki dominantan u odnosu na ostale. Videcemo kako ce igrati protiv Partizana, ali ima smisla sto Kosta kaze da bi trebalo na pripreme sa prvim timom

Prvi put sa gledao Radovica i stvarno je dobar u svakom elementu igre. Morao bi sledece godine u ABA ligu

Novica se nije forsirao, videcemo ga u subotu
Korisnikov avatar
By rudonja
pobesnelog Gagija,zivotinju Gordona,strvinu Muslija,pit bula Gordica,manijaka Cakarevica,ludog Lucica

da li mislimo na iste ljude, kosarkase Partizana???
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 53
Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina.

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija