Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kum Žoržo napisao:Slazem se za Zajecarac, mada sam cuo da i tu postoji neka razlika u zavisnosti gde se puni.

Jel to Apatinska izbacila neki novi Jelen ili je samo nova/stara ambalaza?
Koliko sam shvatio nova je ambalaza.... Sto se Zajecarca tice, kupovati samo ono sto se puni u Zajecaru, nikako ono djubre iz Novog Sada.
@Vega, morao je malo da se ohladi. Oni u Maksiju ga razmlačili do bola. Odličan mi je chimay (kako se izgovara, inače?) iako preferiram svijetlo. Vidjeću na šta ću sljedeće da naletim sa Kumovog spiska.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Vidi ga cika Vega, sto se izvestio! Moram da mu posaljem pozdrav u to ime!

Slika

Nije mi namera da mu pravim zazubice. Uopste. :mrgreen:

@Muki

Izgovara se Šimej.

Evo epizode cuvenog serijala "The Beer Hunter", o trapistickim pivima. Chimay je u drugom delu epizode. [BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=4NpI-LI ... 2C305DE797[/BBvideo]

Ceo serijal je vrhunski, i svako ko voli pivo, pivsku kulturu i kulturu i istoriju uopste, trebalo bi da ga pogleda. Covek koji ga vodi je legenda modernog pivarstva, pokojni Majkl Dzekson. Nek mu je laka engleska zemlja i hvala mu na svemu!
Zahvaljujem na pozdravima, Kume.
Vidim, učiš, učiš...
O ovom "čika" ćemo tek da razgovaramo (bili čiku :D ).

Edit: Likane, kakav je taj hemoglobin :) ?
Korisnikov avatar
By Lika
Vincent Vega napisao:Zahvaljujem na pozdravima, Kume.
Vidim, učiš, učiš...
O ovom "čika" ćemo tek da razgovaramo (bili čiku :D ).

Edit: Likane, kakav je taj hemoglobin :) ?
Pa "hemoglobin" je ukusom više onako gorče pive, osjeti se dosta drvenih tonova, a mirisom u smjeru naranče, grožđica i karamele. Not my cup of tea, više volim slatkastija piva voćnog ukusa. Do sada uvjerljivo najbolje pivo tog tipa što sam probao je zagrebačke Zmajske craft pivovare.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]