Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lika
Da ste mi bliže, danas bi vas počastio s ovim ;)

Slika

Inače, Four Roses Small Batch je jedan od best buy bourbona ako tražite za nekoga (ili za sebe) nešto da nije baš najjeftinije, a opet ni da ne ubijete cijelu plaću za dobru stvar.
By horog
Lika napisao:Da ste mi bliže, danas bi vas počastio s ovim ;)

Slika

Inače, Four Roses Small Batch je jedan od best buy bourbona ako tražite za nekoga (ili za sebe) nešto da nije baš najjeftinije, a opet ni da ne ubijete cijelu plaću za dobru stvar.
+1 skoro sam dokrajčio jednu flašu! Nazdraviću ti sa domaćom kruškom! Srećan rođendan sve najbolje!
Beer-guru Žoržo, evo ga. Konzumacija slijedi, pa javljam utiske. U frižideru mi se inače hladi chimay.
Edit: ok je pivo, ali ništa spektakularno, a i dizajn flaše mi je mnjah. Malo drugačiji ukus od ostalih u tom rangu cijena. Malo će zvučati čudno opis, ali prvo osjetiš pojaku gorčinu, a onda zasladi. Resko je, ali ne previše gazirano. Meni bolje od jelena, lava i nikšićkog, ali ne i od staropramena i nektara. Ovim gotivnim ni prinijeti.

Slika
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Hvala na utiscima! Necu da pricam dok ne probam, ali to je ono sto sam i ocekivao. Ne znam samo kakva je cena, ali i mislio sam da ce biti klasa iznad Lava, Jelena, Zajecarca i ostalih jeftinijih piva. Nista vise, nista manje. Jedino sto me je bunilo su utisci nekih ljudi ciji ukus cenim, koji su mi rekli da je pivo iznenqdjujuce dobro. Naravno, ukusi su razliciti, tako da cu ipak morati sam da probam. :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja upravo pijem Dundjerski i sto se tice domacih piva rekao bih da je sasvim ok. @Kume, zajecarsko pivo je verovatno najbolje domace pivo siroke proizvodnje. Sumnjam da je Vajfert bolji.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 22

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]