Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Da, u Srbiji su malo drugačija pravila. Gledao sam meč , Bajo do zadnje četvrtine gotovo da nista nije uradio, Megu su unistili Atic i onaj pod kosem igrač , obojica juniori 97 god. Miskovic do sredine prve zaradio 3-4 lične .Music nije ni igrao. No to nije ni važno, poenta je da bi bila malo drugačija situacija da su se suočile generacije 98-99 . Vido si snagu Mege u Valjevu i kakva je setnja bila. Inače se slažem da ni juniori Mege ne bi uradili nista značajnije, jer se ni u Srbiji ne kotiraju medju prve 4 ekipe.

Inače da te pitam, ima li gdje skinuti mečeve juniorskog prvenstva BIH?
By Park
Bojdo napisao:Da, u Srbiji su malo drugačija pravila. Gledao sam meč , Bajo do zadnje četvrtine gotovo da nista nije uradio, Megu su unistili Atic i onaj pod kosem igrač , obojica juniori 97 god. Miskovic do sredine prve zaradio 3-4 lične .Music nije ni igrao. No to nije ni važno, poenta je da bi bila malo drugačija situacija da su se suočile generacije 98-99 . Vido si snagu Mege u Valjevu i kakva je setnja bila. Inače se slažem da ni juniori Mege ne bi uradili nista značajnije, jer se ni u Srbiji ne kotiraju medju prve 4 ekipe.

Inače da te pitam, ima li gdje skinuti mečeve juniorskog prvenstva BIH?
Kako ja znam ne snimaju se ti mecevi.Jedino kad bude zavrsni turnir mozda bude kakav strim pa cu staviti ovdje.
By Park
Bojdo napisao:Ok. Ako si upucen , kaži nešto o Daliboru Ilicu ? Hvala
Jos nije Varda igrala sa Slobodom,tako da nisam ga gledao.Ako budem tu kad dodje vidjecu da pogledam. ;)
By Bojdo
Dakle sutra počinje :

Zrenjanin Basketball U16 Cup 2015

Raspored utakmica 2015 Zrenjanin U16 Košarkaskog Kupa je:

Četvrtak, 9 April 2015:

14.00: Sveti Djordje Zitiste - Partizan Beograd
16.00: Proleter Zrenjanin - KK Sports World
18.00: Opening ceremony - Ceremonija Otvaranja
19.15: FCBarcelona - Stella Azzura Rome
20.45: Real Madrid Basketball - Cibona Zagreb
By Bojdo
Jučerasnji rezultati sa kadetskog turnira u Zrenjaninu:

Sveti Djordje Zitiste - Partizan: 76 - 92
Proleter Zrenjanin - Sports World:69 - 82
Barcelona - Stella Azzurra 75 - 68
Real Madrid - Cibona 77 : 46

Danas već odigrano

Partizan - Cibona 82 - 57

Kod Partizana se u dvije utakmice najvise istakao Stefan Adzic .Protiv Svetog Djordja za 17 minuta, 22 poena, a danas protiv Cibone 19.
Mihailo Jovicic 10 poena, tri asistencije za Real.
Lazar Mutic iz Banja Luke, koga nastoje da vrbuju iz BIH , 7 poena za 14 min u pobjedi Reala.
Marjanovic u Barceloni 20 poena.
Lazar Nikolic za Stellu postigao 13 poena.
Inače je 10 -ak minuta igrao i Djordje Pažin(2001) , upisao se sa dva poena u porazu Stelle.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]