Stare teme
Korisnikov avatar
By miki
Hvala.Ovo nije pravo merilo snage ovog tima.Sa Pecarskim,Koprivicom,Radoncicem,D.Petrovicem i Jovicicem u timu bila bi velika razlika.I naravno sa drugim trenerom.Mislim da je i prosle godine Mijatovic vodio U16 na ovom turniru (samo sto je turnir bio u Ankari koliko se secam) pa ih je Djokic posle vodio na EP.
Da makar dvojica od ove petorice budu u sastavu za EP mnogo ce znaciti.

1.Vulikic,Marjanovic,Jovicic
2.Petrovic,Nikolic
3.Miskovic,Latinovic
4.Petrusev,Pavicevic
5.Pecarski,Koprivica
By tremi08
Gubimo od katastrofalnih Nemaca, Nikolic je prevara od igraca za sada. Sem Marjanovica,Latinovica,Petruseva i donekle Vulikica ovo ostalo je zivi uzas. Mijatovic podhitno da napusti kosarku.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Dragan Jakovljević novi selektor izgleda. evo mu šansa da svoje ideje sprovede u djelo, da ne ispadne samo puki retoričar i prodavač magle.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Izvor? Znam da je Jakovljevic iritantan u svojim javnim nastupima, ali dobar je on trener za klince.
Blic.. A u njegovom opisu: da je stvorio Stefana i Bogdana..Tačno se sprdaju sa njim..:-)
Korisnikov avatar
By dovlimir
samo sam na ovo naletio:

Kadeti: Dragan Jakovljević
Kadete će voditi Dragan Jakovljević, stvaralac Bogdana Bogdanovića i Stefana Markovića, koji je sa Zvezdom 2014. osvojio kadetsku titulu. Kadete od 6. do 16. avgusta čeka EP u Kaunasu (Litvanija).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex imam drugara koji je trener u mladjim kategorijama i bas ga je hvalio kao jako dobrog trenera. Inace, ortak navija za Partizan i licno ga uopste ne voli, ali tvrdi da je za klince bas strucan. Tako da nemam razloga da mu ne verujem. Uz to, po meni je on radio dobar posao sa Zvezdinim kadetima, mada mora se priznati da je zaista imao fenomenalan izbor igraca.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]