Stare teme
Što se tiče Kuzmića,on ove godine neće igrati ni za jednu reprezentaciju.Ide u Ameriku i igraće u kampvima NBA klubova.E sad za koju će zemlju igrati? Za onu čiji košarkaški funkcioneri budu manje picajzle pa progutaju činjenicu da Kuzmić ovu godinu koristi za lično usavršavanje i promociju u NBA.E ko bude manje sujetan imaće sjajnog centra u narednih 7-8 godina.
A što se tiče teme koja se polako pretvara u političku:
Bih će postojati dok postoji Republika Srpska.I obrnuto:Republika Srpska će postojati dok postoji BiH. Nestanak ili jednog ili drugog vodi u apokalipsu za koju bi ono što se dešavalo prije 20-ak godina bilo tek blaži incident.
E sada predlažem ljudima koji vode ovaj forum da izbrišu sve postove vezane za politiku uključujući i ovaj moj...
ih, ako bi se dovoljno potrudio mogao bi naći i Brajantovu sliku sa tri prsta :D , toliko o tome šta to znači.

A kad bih išao u detalje, mogao bih dovesti u pitanje ovaj simbol "tri razdvojena prsta" tj. njegovu (be)smislenost u pogledu određivanja srpstva i pravoslavne vere.

Uglavnom, tema je previše kompleksna, teško da u virtuelnom razgovoru možemo naći neko jedinstveno rešenje.
[quote="Drex"]ih, ako bi se dovoljno potrudio mogao bi naći i Brajantovu sliku sa tri prsta :D , toliko o tome šta to znači.

Slika
MILOS OBILIC napisao:Ne mora Savovic ni da igra za nas,ali ne moze da igra ni za Bosnu ako se momak izjasnjava kao Srbin.TJ.moze,ali onda ne moze da daje izjave da mu je zao,kao da se oseca kao Srbin a igra za Bosnu i slicno...Bolje da ne igra za Bosnu jer igramo protiv njih,a kod nas cemo videti hoce li imati mesta.Na pripreme sigurno hoce.
Skeva da nisi ti Savovic?hehe
Pekovic je za klasu bolji od Krstica.
Nisam Savovic, na zalost. :lol: Inace, nije ti to ispravno razmisljanje. Svi Srbi koji igraju za BIH se osjecaju Srbima, kako bi se drugacije osjacali, ne mogu se osjacati Hrvatima kad nisu Hrvati :) . i Naravno da mogu davati takve izjave jer je to sasvim normalno i na mjestu ;) :)

Pasulj, nema vise rata, nije to vise u interesu velikih sila, raskopali su nas, njima je dosta, postali smo moderni robovi, to su oni htjeli, sad im vise nije u interesu da bude sukoba. Takodje, ako im bude u interesu da RS bude samostalna, tacnije ako budu preklapali kojim slucajem za Kosovo onda ce RS biti samostalna, nece se pitati niko ovdje, ni Srbin ni Bosnjak ni Hrvat, tako da, to nije do nas :) . Al odosmo opasno u off, vracajmo se temi :D
Drex napisao:ih, ako bi se dovoljno potrudio mogao bi naći i Brajantovu sliku sa tri prsta :D , toliko o tome šta to znači.

A kad bih išao u detalje, mogao bih dovesti u pitanje ovaj simbol "tri razdvojena prsta" tj. njegovu (be)smislenost u pogledu određivanja srpstva i pravoslavne vere.

Uglavnom, tema je previše kompleksna, teško da u virtuelnom razgovoru možemo naći neko jedinstveno rešenje.

Da, to sam i ja hteo da napisem, ali sam odustao, ali sada kada si ti to pomenuo, zaista ne mogu da verujem da ljudi ne znaju sta simbolizuju tri razdvojena prsta.
@Joomla sve to stoji,ali idi npr na Poljud i pokazi im 3 razdvojena prsta,mislim da te nece docekati lepo. ;)
Zex88 napisao:@Joomla sve to stoji,ali idi npr na Poljud i pokazi im 3 razdvojena prsta,mislim da te nece docekati lepo. ;)
Ne, naravno, ali to je problem nase istorije. Busamo se u grudi da smo jedan od retkih naroda koji cenimo svoju istoriju, a cinimo veliku gresku koje verujem nije svesno barem 75% ljudi.
A jbg,simboli su se malo promenili,pa tako ako pokazes tri spojena,skapiracu da si pravoslavac,a ako ih rasiris,znacu odakle si. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]