Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja sam imao album KK Partizan ICN u prvom razredu osnovne. Na prednjoj korici bili su Vesa Petrovic i Scepanovic i pisalo Partizan ICN. Falile su mi ja misli 2-3 slicice koliko se secam. Mnogo mi je krivo sto ne znam gde mi je taj album.
Korisnikov avatar
By Antoine
Sećam se albuma iz '98. onaj sa čuvenim "kinder" jajima u kojima su se dobijale sličice. Tad sam kao mator konj sa 16 godina kupovao na tone tih jaja, i opet nisam uspeo da popunim album.

Slika
By flameni
ja skupljao one sezone kad su bili tu Vujke, Jovo Stanojevic, Kecman, Bulatovic ako se ne varam, Canak, valjda i onaj Markovic koji je dosao iz Spartaka iz Subotice kao opasan igrac a posle nisam cuo za njega, Vesa Petrovic i ta ekipa...
Fenomenalan album, sa kompletnim istorijatom, odradjen odlicno.
By flameni
dobar si.
msm da je ovaj tim
Stanojević, Šćepanović, Vujanić, Čanak, Krstić, Materić, Ve. Petrović, Ostojić, Avdalović, Glintić, Nađfeji, Gajić, Živković, Samardžiski, Cornell

ili ovaj

Vujanić, Krstić, Kecman, Ostojić, House, Čanak, Sekulić, Perović, Avdalović, O'Connor, Savović, Tripković, Lekić, Radenović
By Gira PFC
Kosta, hvala za ovu temu! :D

Ako ima zainteresovanih za menjanje postojećih sličica za album KK Partizan, stojim vam na raspolaganju. Moj sin skuplja iste (bolje rečeno tata mu ih non-stop kupuje :D ), tako da imamo već 300 komada skupljenih, ali ostalo je još poslednjih 100 komada da zalepimo. Album je simpatičan, možda bi svako od nas dodao tu nešto svoje, stavio poneku sugestiju i slično, ali generalno je OK. Interesantno je da je akcenat po broju sličica ipak stavljen na poslednjih 5-6 sezona.

Inače kada je reč o ranijim albumima, taj iz 90-tih nisam skupljao, ali sam skupljao jedan iz 80-tih. To je bila sezona kada su za nas igrali Praja i Slavnić i kada smo titulu izgubili u plej-ofu od Cibone, ako se ne varam (valjda sezona 1981/82, nisam siguran). Taj album je bio album tadašnje SFRJ košarkaške lige i meni vrlo drag. Na žalost, u nekim selidbama njega sam izgubio, a danas bi bio pravo blago. :)

Od starih albuma, imam album Prve SFRJ lige u fudbalu iz sezone 1980/81. To je bio sjajan album, odlično koncipiran, sa brdom interesantnih informacija i po 20-tak fudbalera iz svih prvoligaških klubova, npr: naš Moca, pa Stojković i Hatunić, Prekazi, tada mladi Smajić, Đelmaš,trener Toma Kaloperović... Iz CZ npr. Borovnica, Šestić, Ljukovčan, Milko, iz Hajduka (Zlatko Vujović, Simović...), čuveni igrači Dinama iz 80-tih (Mlinarić, Deverić, Kranjčar, Zajec, trener Ćiro Blažević...), te ostali majstori ondašnje lige (braća Sušić, Dragoljub Kostić, Dragan Pantelić, Enver Marić, Halilhodžić, Okuka, braća Ameršek...). Eh, ta stara dobra, bezbrižna klinačka vremena...
By Gira PFC
familija napisao:@kurz i @flameni
Da ne bi lutali..Evo ovde svi timovi ..
http://www.kkpartizan.rs/trofeji/
Familija, odlično što si ovo stavio. Interesantno da ja na sajtu KK Partizan nisam ulazio u ovaj deo, a tako su ga dobro uradili. Svaka čast onome ko je osmislio i uradio ovo, sve ima - i timovi, i trener i plasmani, trofeji, nema greške. Tu sam i proverio podatak iz mog posta. Tačno je onaj moj zagubljeni album o basketu bio iz sezone 1981/82. Poslednja Prajina sezona u Partizanu i jedina Mokina u našem dresu.
By 3EMYH
Mogla bi da se organizuje neka menjaza jednom, ja sam zaglavio na 8 komada. Juce kupio 10 kesica i samo mi jedna falila, ne isplati se vise kupovati :)
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]