Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Peja
Onoliko koliko zelim Zvezdi pobedu toliko podsvesno zelim da Mega dobije
Zbog Miljena, Zagorca, Jokica...
Da bi se za par godina kad budu igracine reklo 'ej oni su onda onakvu el zvezdu dobili'
Takodje kapiram da Mega nema kapacitet da u nekoj perspektiv osvoji ABA ili nasu ligu tako da bi ovo bio vrhunac ove dve tri sezone kako je Milojevic tu
Meni kao zvezdasu ovaj kup, narocito jer ga osvjamao dvaput uzastopno preterano i ne znaci...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
The Answer napisao:Onda ovi lazu da su iz Pozege :) Nebitno :) U Nisu, Beogradu, Vojvodini, Kraljevu... pricaju kao u Kragujevcu, samo sa razlicitim naglaskom naravno.
Haha ma lazu pusti ih svi bi oni da budu iz Pozege al nece da moze :D
Da se malo vratimo na temu, ja cu licno uzivati u ovoj utakmici danas, necu se nervirati ako nas budu punili Zagorac i Jokic, na ovakvim utakmicama moze da se vidi potencijalna velicina nekih mladih igraca, ali svakako bi bilo neozbiljno od nas da ovo izgubimo bez obzira na njihov talenat, motivaciju ili sta vec, neka klinci lete po terenu i pokazu cojones a mi da pobedimo i svi srecni. :D
By 2DD
Jel ovo Zvezda igra ocajno ili Mega uopste nije toliko naivna, kao sto se cesto ovde o njoj pise???
Korisnikov avatar
By Zex88
Radonjiću,molim te zameni Mitrovića Tejićem,ne mogu da gledam njegovu malodušnost..
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Ja sam siguran da je trazeno od Jokare da sutira sto vise kada je Bobi na njemu.
+1...najlakši način da ga izbaciš iz igre
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 46
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]