Много је добра игрица, само што ја нисам имао живце за то да играм лепо, ја ударим шифру и ето пара
Што се тиче Принца Персије, то сам волео да прелазим, али увек дођем до једног тренутка где станем и то је то. Никада више не одиграм, после и избришем. Тако је било за доста игрица, као и за Асасинс Крид. Једина игрица која је могла да ме држи дуго је ФМ, то сам играо пред крај основне и прве 3 године у средњој по цео дан и ноћ. Није било стајања. Ту није било варања и све сам лепо играо. Имам сезону са Удинезеом, прва година освојена лига, друга година лига и куп и лига шампиона. Врло лагано
Имам и са Вест Хемом. Док је био у 2 лиги, лига освојена 2-га, оборени сви могући рекорди, имао сам преко 100 поена на крају и много голова. Сећам се да сам довео Стариџа на позајмицу дао преко 50 голова. Друга сезона, ја први у Премијер лиги, доминирао сам, и баталио сам на крају, не знам ни ја што. Мислим да сам имао 6 кола пре краја 7 бодова више од Ситија, шпиц су ми били Адебајор(на позајмици) и Савиола(довео сам га за џ). Тандем смрти је то био. Ако нађем слике, а имам их по компу окачићу овде. Иначе, Фм ми је стварно омиљена игрица, ту сам имао и клан на ФМ Србији, учествовали на тим такмичењима он-лајн и тако. Добра времена су то била
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!