Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Jomer
ovo za DUdu i Darka, i ja zameram dosta toga Dudi, ali kad se podvuce crta samo jedno veliko hvala, 2007/2008 smo bili u paklu i Duda je usao u taj pakao i izvukao nas je postavio je neke temelje i plodove toga smo poceli da ubiremo
Korisnikov avatar
By Ćomi
Jomer napisao:ovo za DUdu i Darka, i ja zameram dosta toga Dudi, ali kad se podvuce crta samo jedno veliko hvala, 2007/2008 smo bili u paklu i Duda je usao u taj pakao i izvukao nas je postavio je neke temelje i plodove toga smo poceli da ubiremo
Ovo bi trebalo da ostane zapamćeno! I da budemo zahvalni zbog toga... Loše stvari zaboraviti.
By Tamerlan
Jomer napisao:ovo za DUdu i Darka, i ja zameram dosta toga Dudi, ali kad se podvuce crta samo jedno veliko hvala, 2007/2008 smo bili u paklu i Duda je usao u taj pakao i izvukao nas je postavio je neke temelje i plodove toga smo poceli da ubiremo
+1

leta 2008. godine reprezentacija Srbije je, posle Šakotine i Mokine ere :? , bila košarkaki leš, spaljen medijskom vatrom. Reprezentacija je pretvorena u šaku pepela. Svi treneri su bežali od reprezentacije kao od kuge.

Duda se prihvatio posla oformivši mlad, tada se činilo i izuzetno perspektivan tim (sve dok karijere Tepića, Tripkovića i Veličkovića nisu počele da nazaduju), protutnjavši kvalifikacijama 2008. godine, zatim je usledilo uzimanje srebrne medalje na EP u Poljskoj 2009. godine, a već sledeće godine ulazak u polufinale 2010. godine na SP u Turskoj.

Tri impresivne godine.

Hvala mu za taj kopernikanski obrt.

Što volimo da pljujemo zaslužne ljude, to je čudo jedno. :angry-banghead:
Korisnikov avatar
By Peja
ay ovo cu sad i ja pogledati, nisam nikad mogao naci
Songajla 15 godina kasnije igra :D

Koliko je znacilo imati Rebracu u reketu, malo malo pa blokada.
By Tamerlan
Peja napisao:Ja sam odgledao vec 13 min, Sasa jos nije usao :D
Izgleda je bio povredjen, ima nesto na nozi

Ne znam da l' si gledao finale Evropskog prvenstva 1997. godine u Barseloni Jugoslavija - Italija 61-49. Saša je imao praktično zdrobljen skočni zglob leve noge. Pod inekcijama i blokadama, uz strahovite bolove, rizikujući nastavak karijere, je odigrao finale i bio jedan od bitnijih igrača. Pravi heroizam, nikada se nije štedeo igrajući za Srbiju.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Treba dovesti i Barnu iz FMPa.