Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mijatoviceve pedagoske reci nakon promasenog zicera jednog igraca: ''jebem li ti familiju, majku ti jebem, nisi ti za sport majmuncino jedna...'' Nisi ni ti Dzoli za trenera, ali sta da se radi.
Korisnikov avatar
By dovlimir
odgledao sam prvo pol. ova nasa generacija je hvaljena kao supertalentovana, ali uopste mi ne djeluje tako. nijesam vidio neki ekstra potencijal. dobro, djeca su to jos... e sad, mozda su ova 5-ica sto nam fale najtalentovaniji tu.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Mijatoviceve pedagoske reci nakon promasenog zicera jednog igraca: ''jebem li ti familiju, majku ti jebem, nisi ti za sport majmuncino jedna...'' Nisi ni ti Dzoli za trenera, ali sta da se radi.
Boze sacuvaj, kakav iskompleksirani k...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni se iz ove nase ekipe na turniru najvise dopada Marjanovic i ne znam zasto nema vise loptu u rukama, mislim da bi bez problema mogao igrati pleja (sto je u Nibaku i igrao). Visok je, ''dugacak'', fino se krece, dobar odraz, zna i sa loptom. Sut malo diskutabilan, ali sve u svemu po meni pravi naslednik nase skole visokih plejeva. Vulikic me podseca na mladjeg Aranitovica i izgledom i stilom igre.
By Tiho
Ocekivao sam da ce Petrusev biti malo dominantniji. Mozda za koju godinu kada se malo popuni. Za Nikolica i da ne pricam. Totalno me razocarao jer sam mislio da ce biti jedan od nosilaca ove generacije.
By Tiho
Bas nikakve sanse. Vise je cetvorka i nemoze da se nosi sa dominantnim centrima. Barem za sada. Nadam se da cemo imati Pecarskog i Koprivicu da popune peticu
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]