Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Mats je se drzao dobro dok je izgovarao da ga je novak pretekao. Sad umesto psovki kad nas iznervira samo kazemo da ima manjw GS titula
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Mats je jedan kreten! Shvatam ja da nekoga covek ne voli, ali Nole je svetski broj jedan vec nekoliko godina i da je danas igrao protiv 100.igraca na svetu Vilander bi dao prednost tom nesretniku... Pa Sampras priznaje da je Nole najbolji teniser trenutno, hvali ga na svakom koraku, a ovaj kreten ga ponizava gde god stigne... Zato Mats, fuck off...
Korisnikov avatar
By Zex88
Slažem se sa obojicom..:-)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Posle duzeg vremena sam odgledao ceo Novakov mec i prosto decko ostavlja bez teksta, toliko psiholoski jakog sportistu nismo imali nikad, Dejan Bodiroga je bio mentalna gromada, ali ipak Djokovic mi je impresivniji jer mu je tek 27 godina.
O igrackim kvalitetima da ne pricam, mislim da je sad svima jasno da imamo nekoga za koga ce se za par godina voditi diskusija da li je najbolji ikada. Broj gren slemova ne mora da bude presudan, meni npr nije jasno kako neko moze da kaze da je Federer najbolji u istoriji kada postoji neko ko ga je samarao 22 puta, a pri tom izgubio samo 10 puta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Federer je imao tu sreću(njegovu genijalnost ne sporim),da igra u periodu kada je jedna generacija odlazila,a druga se tek pojavljivala..

Pa je on dobar period karijere peglao Hjuita,Rodika,Safina.. Dolaskom Nadala,Novaka i Mareja se to menja..
Od 2008 pa do sada,Rodžer je uzeo 5 od 17 svojih GS..
Rafa ima 11 od 2008,Novak 8,Endi 2..
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Sad Djokovic ima sansu da bude dugo prvi ne postoji trenutno igrac koji moze da ga dobije vise puta u sezoni, i da nakupi jos GS
By milanezija
Endi ni ta dva ne bi video da sa druge strane nije bio Djokovic
Korisnikov avatar
By Heisenberg
To ti kazem, zato je Nadal neko ko je za sada po meni najbolji, plus ce ga vrlo verovatno stici po broju slemova, a ima i nesto sto Federer nema, Olimpijsko zlato u singlu, a svi vrlo dobro znamo ko je Nadalov Nemesis... :D Pitanje je npr koliko bi i veliki Sampras imao titula da je igrao u ovoj eri.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Valderama napisao:Đokoviću još fali RG, zlato sa OI, i Sinsinati, to je sve?
To je to.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]