Stare teme
By skeva
Ne znam... Vjerovatno si u pravu, ali nije ni Mesina lud, a i CSKa ima para, ne znam sto je onda bas on izabran ako nema nista drugo osim suta...
Bjelica dobar veceras, za poluvrijeme trice 2/3... Imao je jos par skokova, dvije blokade i dvije ukradene lopte kako sam ja upratio...
Korisnikov avatar
By milan2904
Auuu kakvu je foru Planinic prodao,steta sto se akcija nije zavrsila poenima!
By Baasho
milan2904 napisao:Auuu kakvu je foru Planinic prodao,steta sto se akcija nije zavrsila poenima!

Zato sto je onaj crnac koji je zavrsavao akciju popio blokadu od N.Bjelice
By Jaycee Carroll
Himki vrlo zajeban,nema sta zasluzuju F8 i ako nastave ovako nisu daleko od toga.Planinic paklen igrac,trenutno za klasu bolji od Teodosica :clap:

@rudonja

CSKA nema sanse da osvoji titulu.
Korisnikov avatar
By milan2904
I ja mislim da CSKA ne moze da uzme titulu,nekako su mi prosecan tim da se ne lazemo,a sto se Tea tice meni je nas Igor izmislio kosarku za njega.Stvrano ne znam ko bio mogao do titule,ne izdvaja se niko posebo kao predhodnih godina.
Veceras sve tri utakmice vrlo zanimljive za gledanje,odlucivale su se u zadnjem minutu,za mene iznenadjenje poraz Kahe.
Korisnikov avatar
By Peja
Mozda niste znali ali ovo je ekipi CSKA prvi poraz u gostima u EL ove sezone.
Po meni prvi favorit za osvajanje, ajde vi sto mislite da nije napravite neku analizu pa cu onda i ja moju, a narocito ti Dzejsi, posto imam misljenje da je tvoj stav tipa 'ne dovodjenja u pitanje istinitosti istog'
Korisnikov avatar
By Zex88
Pao?Nema teorije..
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]