Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
@jomer Mene je Radanov odusevio, prosle sezone nisam imao toliko prilike da ga gledam, mada sam cuo dosta lepih stvari o njemu, sad kad sam video sta decko radi, zaista mnogo dobro deluje na terenu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Na kojoj poziciji Radanov igra u kadetima? Znam da ga je Jakovljevic gurao na playa, a da je izvorno trojka pa me interesuje na kojoj poziciji je trenutno.
Korisnikov avatar
By Jomer
@karabu isto i mene, kad sam gledao danas utakmicu ono kao da si ubacio seniora da igra sa pionirima, tako mi je izgledao, visok preko dva metra a takva kontrola lopte i potezi :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lepus tesko je odrediti mu poziciju, koliko sam primetio uvek je bio jos jedan nizi igrac sa njim u petorci, ali cesto je lopta bila u njegovim rukama i on je dosta kreirao u napadu. Rekao bih da ce u seniorima on biti neko krilo, verovatno nekog Preldzic tipa, sto bi Ameri rekli point forward.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Radanov je igrao pleja vecinu vremena kad god ja gledam.Jeste da ima nizih u petorci gotovo uvek ali on je na kecu.Dobra kontrola lopte telo pogotovo za pleja dominantan dosta.

Nego jedno drugo pitanje.Zna li neko sta o ekipi Beovuka? Gde igraju imaju li neke nosioce,velike talente? Nesto sam gledao o njima pa reko neko od vas sigurno zna :-)
Korisnikov avatar
By Karaburac
dovlimir napisao:ima li neki snimak Radanova? na you tube ne mogu nista da nadjem.
Idi na sajt KSS i odes na mladje kategorije, sa desne strane imas opciju video snimci, pa tamo lepo skines celu utakmicu ekipe za koju si zainteresovan i pogledas ko covek. Kvaliteti snimaka se razlikuju u zavisnosti gde su snimani, ali Zvezdini i Partizanovi su uglavnom dobrog kvaliteta, cesto boljeg nego sto je kvalitet snimaka prve lige.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:
dovlimir napisao:ima li neki snimak Radanova? na you tube ne mogu nista da nadjem.
Idi na sajt KSS i odes na mladje kategorije, sa desne strane imas opciju video snimci, pa tamo lepo skines celu utakmicu ekipe za koju si zainteresovan i pogledas ko covek. Kvaliteti snimaka se razlikuju u zavisnosti gde su snimani, ali Zvezdini i Partizanovi su uglavnom dobrog kvaliteta, cesto boljeg nego sto je kvalitet snimaka prve lige.
hvala :)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]