Korisnikov avatar
By The Answer
Nikad, ali nikad za 4-5 godina igranja ABA i EL fantazija mi se nije desilo da vezem dva kola 200+, proslo kolo 223, sada 208. Jos da nisam izbacio Tejlora a ubacio Markusa... nego, ko je ovaj junak Marvel sto mi ne da da budem prvi nego moram da ga jurim sa srebrnom medaljom? Bra'o Gale :clap:
Korisnikov avatar
By Gale
Meni je ovo prvi put da sam prebacio 200 :happy-partydance:
Potpuno je nenormalno da taj istorijski uspeh postignem u ligi u kojoj izmene vršim na osnovu letimičnog pogleda , uglavnom ne posvećujući tome više od 3 minuta pažnje - a sa druge strane, a ABA vodama jedva prebacujem 150 , iako još od utorka dumam šta sa učesnicima derbija. Znam da za tu nesrazmeru ima više objašnjenja :D , ali ja biram ono da sam u ABA ligi u grču jer iz kola u kolo sagorevam u prevelikoj želji , dok sam ovde rasterećen i naravno to odmah znači fljas! - preko 200.

EDIT: Naravno, hvala svima na čestitkama!
By surda
Meni trenutno bekovi i nisu toliki problem. Istina da ne plode kao centri, ali ipak tu nema zime. Muku mucim sa pacenicima Parg-om i Williams-om. Stalno ocekujem da pocnu nesto pogadjati, ali...
Kobejagi cekam neke znakove od Tea da se oporavi. Izgleda da bez ploditelja poput njega nema 'ljeba...
Korisnikov avatar
By Gaja
Ja sam se Parga otarasio, bingo je dovesti Lengforda!
Inace Galenzi, mnogo vise se poena mlate u el jer imas brdo igraca koji dominiraju skoro svaku tekmu i samim tim je lakse sklopiti tim. Dok u ABA se svodi na takvih 4-5 igraca i to je to, ostalo trebas biti Milan tarot da provalis kako ce ko igrati.
Korisnikov avatar
By Gale
Jel' vreme da vraćam Teodosića? Zna li se išta?

A inače, jedno od objašnjenja :D je ovo koje je dao Gaja. Živa istina, uz malo sreće i mnogo para, oved tresneš deset indeksnih mašina i vozi. U ABA vodama, međutim, čitava umetnost je nabosti četiri dobra krila...
Korisnikov avatar
By The Answer
Gale napisao:DAkle, Lengford?.
Ja ga zaista imam od pocetka, imao sam ga u vecini kola prosle sezone u EA7, cak i u onoj u Makabiju. Mislim da je jedna od najvecih index masina u elfc i bilo bi licemerno da kazem-e nemoj njega. Cak i kad odigra lose on nabije dvocifreni index. Jod idu na Sasari.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]