Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jebem li ti zarazu od igre...jednom kad se uđe u fazon...u krv se nabije i ne da se otresti od nje.

Najnajnajtoplija preporuka - u rangu sa ovom : The Saboteur, igra godine za (čini mi se) 2010. godinu. Idi na YT i pogledaj, pročitaj, informiši se. Nisam kod kuće, stavljam zimske gume na kola jbga. Večeras kad budem pri kompu pišem ti detaljno o njoj.
Mrzi me da nabadam preko telefona... Da me pitaju i kad bih morao da se između njih dve odlučim za jednu - realno ne znam koja bi prevagnula. Fantastično odrađena, takođe.

Sent from my Xperia M using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Poska
Морам прво да пређем ову, па онда могу о томе да размишљам, али свакако бих ти био захвалан, ако би исписао о њој, када будеш имао времена :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Igra jednostavnog naziva The Saboteur vodi u vreme Drugog svetskog rata, u vreme nacističke okupacije Francuske. Ti si saboter, odnosno onaj koji će obavljati najprljavije poslove, a opet poslove koji podrazumevaju šunjanje, pentranje po zgradama, dizanje svega i svačega u vazduh, rokanje nacista na kub...........a sve to sa dozom romantike, golotinje (postoji opcija da se ista uključi ili isključi), Mulen Ruž i crveni fenjeri.. Muzika (soundtrack) je po mom mišljenju najjači soundtrack napravljen za jednu igricu ikad.
Borićeš se, šunjati i loviti neprijatelje koji su ti u životu sve oduzeli. U stvari, upoznaćeš podzemni svet u okupiranom Parizu, negde tokom 1940. godine. U ulozi si Šona Devlina, irskog grubijana (izvorno mehaničara i vozača trkačkih automobila) koga vodi i motiviše samo osveta zbog ubijenog prijatelja, te će uz pomoć francuskog Pokreta otpora sabotirati nemačke jedinice, rušiti mostove, paliti cepeline i tenkove, uništavati šine kojima se kreću nemački vozovi i sl. Pomagaće francuskom Pokretu otpora, britanskoj obaveštajnoj službi, rukovati zavidnim arsenalom oružja i sve u svemu, biće neko koga će neprijatelji itekako dobro zapamtiti. The Saboteur je prva igra koja će igrače staviti u open-world akcionu igru smeštenu u vreme nacističke okupacije Evrope. Dakle, to znači prs i plevu jurnjave po urbanim (Pariz) i ruralnim delovima severne Francuske zgažene nacističkom čizmom. Mene lično je po malo nerviralo pentranje po zgradama u maniru Assassin's Creed-a, s' tim što je kod Asasina to urađeno bolje i igrivije.
Budući da je ovo poslednji naslov Pandemic studija, vidi se da im je falilo nekih mesec dana finiširanja igrivosti. To je jedino što ovoj igrici u suštini i fali.

Apsolutna pobeda 1 i nešto što nisam sreo ni u jednoj drugoj igrici ni pre ni posle ( a nekada sam bio opak, opak gamer )... Mapa je podeljena na regije, na početku su sve regije okupirane. Vremenom ih oslobađaš jednu po jednu, hrpom glavnih i sporednih misija. Ta pobeda se ogleda u tome da su okupirana područja crno-bela, ceo gameplay se sastoji od 4 boje. Navedene 2, žutih svetala i crvenih nacističkih zastava...i naravno krvi (nešto kao Sin City). Turobna je tu svakodnevica, lije kiša, ljudi su skenjani, ne pružaju otpor nacistima itd. E sad, u oslobodjenim područjima je sve u ful koloru, razdragana atmosfera, primetno manje nacista, ptičice pevaju, otpor stanovništva nacijima je veći i jači.

Apsolutna pobeda 2 : teško da ćeš igde, u celoj igrici, čuti engleski sa britanskim/američkim akcentom. Ako si voleo seriju Alo alo način na koji ovde pričaju će te oduševiti - žestok francuski engleski (zi džrmans), što svemu daje i po malo šaljivu i komičnu notu.

Igra je RPG šuter u trećem licu, sve jači i jači strojevi za ubijanje se otvaraju onako kako napreduješ u priči. Šona budžiš preko sistema perks-a što bi reklo da treba da odradiš određeni broj nečega da bi on dobio neki ability (10 headshots-a i postaće precizniji, ukrade 10 automobila i dobije sportski, trkački, auto...kapiraš već). Igrica je odlična za razbibrigu i pustanje mozga na ispašu, nema komplikovancija kao u STALKER-u. Ako bi' je sad ocenjivao dobila bi nekih 7.5 tako da svakako, svakako vredi da se odigra.

Evo i malo primera:

Slika

Slika

Slika

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Poska
Делује као доста занимљиво, али ништа док не решим ово. :)

Пошто сам постао мен оф баланс, ликови ме опет искулирали за оне Монолите, шта сада да урадим у пм?

Едит: Провалио сам. Морам да будем мен оф баланс(што већ јесам), и да од 3 задатка ја испуним 2: 1. Кажем за Флинта Локију(то не могу, већ сам рекао Гонти), помогнем оном Ујка Јару(то сам одрадио) и да ставим Фридоме да чувају бункер. Е сада ми реци шта треба да урадим, да би дошао до овога? Да сам знао да ће овај Флинт толико да ме зај...., одмах бих рекао Локију за њега, сада морам тежим путем
Korisnikov avatar
By Poska
Јопич, нема тебе, и не могу да пређем игрицу :D
By milanezija
Na torentu su ga pobrisali svuda, ja sinoc trazio 2k14, jedva nasao, a 15 nema uopste.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Salvatore Guliano napisao:
Jomer napisao:dovidjenja zivote, izasala beta verzija FM2015 :D
Kasno sam sinoc video da je izasla pa dok sam instalirao tj. Skinuo zaspao sam. Ali evo danas odma posle faxa krecem u nove pohode :)
Ajde ako ima neko link ispravnog torrenta neka posalje na private
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 57
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]