Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Luka Tesanovic komentarisao?
Tako nam se zove i preziva jedan istaknuti član foruma. Nema ga, doduše, u poslednje vreme ali sam sad ipak u rebusu..!

Sent from my Xperia M using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Yopitsch-Kurz napisao:Luka Tesanovic komentarisao?
Tako nam se zove i preziva jedan istaknuti član foruma. Nema ga, doduše, u poslednje vreme ali sam sad ipak u rebusu..!

Meni po komentarima lici na onog Luku Tesanovica sa pinka on je imao te "saljive" doskocice ali nisam cuo da je nekad komentarisao neki mec mislim da je vesti radio.
Poslednja izmena od Stiglitz u Pon Nov 24, 2014 12:01 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stiglitz napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Luka Tesanovic komentarisao?

Meni po komentarima lici na onog Luku Tesanovica sa pinka on je imao te "saljive" komentare ali nisam cuo da je nekad komentarisao neki mec mislim da je vesti radio.
Komentarisao je derbi na JNA-0:3 (Vidara,Bogavac,Milovanovic).. :dance:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Moguce. Ne secam se da je pink prenosio derbi nekad ili je mozda bila neka druga televizija :)

edit: malo guglovao. Ovde ovaj hvali nekog Luku Tesanovica kao pozitivan primer jer je kosarkaski trener, ako je to on :)

Svetli primeri sportskih novinara koji su se aktivno bavili ili se aktivno, ili se bar rekreativno uspesno bave sportom, zavrsili su neku skolu koja je srodna sportu i sportskoj tematici su Aleksandar Simic, visi sportski trener i urednik sportske na Studiju B, njegov zamenik Mioslav Corbic, koji je zavrsio FPN, odsek sportsko novinarstvo, Luka Tesanovic ( visi kosarkaski trener ),

http://www.mojacrvenazvezda.net/5049/20 ... -novinara/
Korisnikov avatar
By Zex88
Stiglitz napisao:Moguce. Ne secam se da je pink prenosio derbi nekad ili je mozda bila neka druga televizija :)
Pink 100%..
Korisnikov avatar
By Poska
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
:mrgreen:

Едит: Нисам видео да је Боки избацио на теми ККП :)
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pitanje za Pink pantera ako zna iz kuolara, zbog čega Valensija igra ovako loše? Ruku na srce izgubili su Dolemana, ali opet je to jak tim, a zaista skandalozno igraju?
Preformulisaću pitanje, jel Perasović pogubio konce ili je nešto drugo u pitanju ?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ULTRA KOŠARKA napisao:Pitanje za Pink pantera ako zna iz kuolara, zbog čega Valensija igra ovako loše? Ruku na srce izgubili su Dolemana, ali opet je to jak tim, a zaista skandalozno igraju?
Preformulisaću pitanje, jel Perasović pogubio konce ili je nešto drugo u pitanju ?
Zaista neznam, osim da imaju konstantnih problema sa bekovima. Meni su neugodno iznenađenje, bili su mi underdog za ff.lani apsolutno Al pari realu i barci.
Korisnikov avatar
By MileBL
Vec sam pisao, Real sa Nocionijem i Rejesom na poziciji cetri nije konkurentan ostalim najjacim klubovima
Sa Ercegom bi to vec bolje izgledalo, a vjerovatno bi potpisao visegodisnji ugovor i u narednim sezonama bi dobio vise prostora.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 217

U18 je generacija koja je stagnirala od U16 takmic[…]

KK Partizan 2026/27.

Вилдоза је топ маркетиншки потез Одмах је кренуло […]