Stare teme
By milanezija
MileBL napisao:Pa i nama je uvalio Dzenkinsa.
Što nama ne uvali takvog igrača a vama TT-a, bilo bi mrtvih verovatno
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:
Zex88 napisao:Poceo je da me nervira Djenka..Usro se bez razloga... I nikako iz kanala da izadje..
Mene nervira odavno, on je u kanalu previse dugo za nekoga ko je stranac i kome je ovo vec druga sezona u klubu, pa nije on domaci igrac od 19 godina koga vredi cekati, on je doveden kao gotov igrac koji treba da donese neki kvalitet, za mene njegov nedostatak samopouzdanja koji je vec hronican znaci da ima jako slab karakter, vec mesecima svi cekamo neko poboljsanje ali cinjenica je da ono sto on igra je tragikomicno i veoma iritantno.
Slazem se.. Pizdeo sam kad je protiv Galate uzeo on da zavrsava.. Lazinjo ima bolji ucinak od njega i u napadu i u odbrani..
Korisnikov avatar
By Zex88
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Karaburac
RAAAAADICEEEEVIC!!!! Svaka cast mali, kakva trojka, jos preko ruke :clap: :clap: :clap:

Gledao sam juce Emporio Armani-Vareze, za Armani nisu igrali neki bitni igraci, ali opet bila odlicna utakmica, neizvesno do samog kraja, na kraju ipak Armani prelomio. Bruks odigrao brutalnu partiju, imao preko 30poena. Inace utakmica je bila bas za publiku, revolveraski obracun, odbrane bez, odmor za oci.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karaburac napisao:RAAAAADICEEEEVIC!!!! Svaka cast mali, kakva trojka, jos preko ruke :clap: :clap: :clap:

Gledao sam juce Emporio Armani-Vareze, za Armani nisu igrali neki bitni igraci, ali opet bila odlicna utakmica, neizvesno do samog kraja, na kraju ipak Armani prelomio. Bruks odigrao brutalnu partiju, imao preko 30poena. Inace utakmica je bila bas za publiku, revolveraski obracun, odbrane bez, odmor za oci.
Video sam na tviteru samo sliku pa mi nije jasno - što je Poceko onako fleširao, cepao košulju i slično?

Sent from my Xperia M using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam imao prilike da vidim zasto je poludeo, ali je stvarno napravio scenu, DV da mu pozavidi. Naravno italijanski reditelj prenosa je ponovio snimak jedno 300 puta kako on cepa kosulju, ali ne i zasto.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
To ti i govorim :-)
Slika na tviteru je epic, nisam kod kuće te ne mogu da je nađem. Probaću sa telefona ali čisto sumnjam da ću da je izbunarim.

Sent from my Xperia M using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Jomer
neko je iz Varezea zakacio Semjuelsa po licu dok je zidao , ovi svirali faul, sve ostalo ste videli, ali Luka Tesanovic komentarisao utakmicu, i kad je Poceko pocepao kosulju, kao ako prati modu ova kosulja mozda kosta i par hiljada evra :lol: :lol: :lol:
inace Vareze me bas razocarao klub sa tolikom tradiciom a na terenu 5 stranaca, bez domaceg igraca
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jomer napisao:neko je iz Varezea zakacio Semjuelsa po licu dok je zidao , ovi svirali faul, sve ostalo ste videli, ali Luka Tesanovic komentarisao utakmicu, i kad je Poceko pocepao kosulju, kao ako prati modu ova kosulja mozda kosta i par hiljada evra :lol: :lol: :lol:
inace Vareze me bas razocarao klub sa tolikom tradiciom a na terenu 5 stranaca, bez domaceg igraca
Sad me podseti, komentator je dominirao celu utakmicu. Denijel dobija blokadu, cujes njega ''evo je jos jedna banana, ako stalno ovako ceka svaki put ce da dobije bananu, puna korpa banana'' :lol: Posle toga Denijel baca neki cudni pas u aut, cujes njega ''moram da priznam da odavno nisam gledao, ovakvog ''kosarkasa'' kao sto je Denijel. On ima neku logiku koja je samo njemu poznata''. :lol:
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 217

U18 je generacija koja je stagnirala od U16 takmic[…]

KK Partizan 2026/27.

Вилдоза је топ маркетиншки потез Одмах је кренуло […]