Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
MileBL napisao:Bjelici tako malo nedostaje da bude najbolji igrac u Evropi, kad bi imao malo vise drskosti uspeo bi.

Dve prilike je imao da iskoci u prvi plan SP2010 i EP2011 u reprezentaciji, iz sadasnjeg ugla je neshvatljivo kako je Keselj imao prednost ispred njega.
Druga je posle odlaska Teletovica u NBA, tada je imao veliku priliku da iskoci u prvi plan ali je samo na momente pokazivao sta zna.
Stvarno ne znam sto treneri ne forsiraju vise tu njegovu igru uz vana.
Pa nije sve toliko bilo do njega vise je do trenera, takodje je deo i do zrelosti, 2009/2010 bio je vise skakac, dok prosle i pogotovo ove godine je doziveo pravi bum u svim pogledaima kosarkaske igre, mislim da je jedini kosarkas na svetu koji moze da igra svih 5 ozicija
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bjelica kada ide na prodor je fenomenalan, ali ne mogu da verujem da u nekim situacijama glumi beka i ispucava se i vise nego sto je potrebno. Kada bi to smanjio bio bi jos bolji.
Korisnikov avatar
By Jomer
Mali Todorovic starter za Bilbao, pogodio jednu dugu dvojku u stili Stojakovica step back
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pogledao Gran Kanarija - Bilbao. Bilbao dobio bez Mumbrua i Hervela. Čini mi se da je onaj Sito Alonso trenerčina. Sa relativno skromnim timom Bilbao bilježi dosta dobre rezultate. Dobro prikriva mane tima. Na poziciji 1, Raul Lopez i Kino Kolon prave odlične stvari što se tiče asistencija.
Ovu utakmicu Marko Todorović super odigrao, vidi se da je jako talentovan. Gran kanarija užas što se tiče šuta, jedino Kajl Kjurik ispogađao šuteve. Rado bi ga vidio u Zvezdi umjesto Dženskinsa, ako se zex slaže :lol: :mrgreen:
Anđušič dosta dobro odigrao u odbrani u par navrata, rekao bi da se tu malo popravio. Dejan Todorović dosta dobar potencijal, mislim da će on napredovati još tokom sezone.
Tavares mora naučiti još neke osnove, i mogao bi postati jako dobar košarkaš. Gran Kanarija mora na poziciji 1, dovesti dosta bolje igrače od Olivera i Belasa, danas maltene nikakav doprinos nisu dali, a i ne odaju neku sigurnost u oba smjera.
Korisnikov avatar
By Gaja
Slazem se za Todorovica, bas igrao dobro sa dosta rezona. Raul Lopez je odigrao takodje odlicno i na suvi kvalitet izmislio par koseva za svoju ekipu. Andjusa proslo kolo odigrao lose ali ovo mnogo bolje, ali opet taj sut oscilira. Mislim da je u Kanariji Njuli trebao da odigra dosta bolje.

Gledao sam malo drugo pluvreme Olimpijakos Paok i smesna je razlika u kvalitetu, bilo je dosta blokada Olimpijakosovih centara koje su vise licile na smeceve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Poceo je da me nervira Djenka..Usro se bez razloga... I nikako iz kanala da izadje..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Poceo je da me nervira Djenka..Usro se bez razloga... I nikako iz kanala da izadje..
Mene nervira odavno, on je u kanalu previse dugo za nekoga ko je stranac i kome je ovo vec druga sezona u klubu, pa nije on domaci igrac od 19 godina koga vredi cekati, on je doveden kao gotov igrac koji treba da donese neki kvalitet, za mene njegov nedostatak samopouzdanja koji je vec hronican znaci da ima jako slab karakter, vec mesecima svi cekamo neko poboljsanje ali cinjenica je da ono sto on igra je tragikomicno i veoma iritantno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako imalo ima razumu u klubu treba reci Misku da trazi zamjenu za Dzenkinsa, ako je grobarima pomogao da se rese Tomasa valjda ce pomoci nama da se bezbolno resimo Djenke. Do pocetka top16/EC trebamo imati novog igraca.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 217
KK Partizan 2026/27.

I Vildoza zvanicno... Skoro svaki problematican […]

Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]