Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Realno da gubimo ali ocekivao sam neki hendikep do 12 max na ovu kvotu je 19. Protiv ritasa je bio 11 ...
Korisnikov avatar
By Antoine
Sad nešto gledam ponudu igrača: Soccer je dao istu granicu na Markieffa i Marcusa Morrisa 13.5 poena, po meni je to Markieff + a Marcus -, to ću i odigrati
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
ja za danas igrao:
crveni oktobar u hendikpeu (-7.5)
Bilbao 1
Čelzi 2&3+
Notingem Forest 1
PAriz 3+
Tornto 2
Golsten Stejt 1
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Evo me opet s "jugoslavijom"...

Drina Zvornik - Borac Banja Luka 2, kvota 2.40 Borac je kvalietniji tim, i dole uvijek pobjedi. Mislim da će tako biti i ovog puta.

Sloboda Užice - Mačva 1 1.65, Sloboda je možda glavni konkurent za povratak u prvu ligu, mislim da ovdje ne bi trebalo biti problema, a i kvota je solidna.

Zenica Čelik - Radnik Bijeljina 1, 1.65. Čelik je u velikoj krizi, ali ipak su jači od Radnika, i ne bi smijeli dopustit luksuz da kiksnu na "bilinom polju". Naravno KEC i zbog domaćinske lige, i domaćinsko suđenja.

Za ove malo hrabrije, Travnik - Željezničar 1, 3.10...Poznato je, bar ovdje, da Travničani više mrze Sarajlije, nego Srbe i Hrvate. Protiv njih uvijek ginu na terenu, možda i pobjede. Ali ipak sigurnije je od 0-2.

EDIT: Hajduk - Osijek 1, 1.40 ovo se ne mora ni pokušati objasniti :)
Korisnikov avatar
By Antoine
Granica na Tony Wrotena iz File je oko 20 poena, pošto se Michael Carter Williams vraća večeras na parket, iako neće imati mnogo minuta u prvom meču, opet Wroten siguno neće igrati koliko i ranije pa treba probati sa minusom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:Granica na Tony Wrotena iz File je oko 20 poena, pošto se Michael Carter Williams vraća večeras na parket, iako neće imati mnogo prostora u prvom meču, opet Wroten siguno neće igrati koliko i ranije pa treba probati sa minusom.
dajte jos nesto iz NBA ja to slabo pratim :D
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]