Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
rudonja napisao:Karlton Majers se povukao pre 2 godine. Majstor je igrao u nekoj nizoj italijanskoj ligi. Igracina.Legenda
NUSKJKP
Kad uzmem GINKO setim se gde sam ostavio VIAGRU.
MIX57 napisao: Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.Ja ga nikako nisam voleo, smatrao sam da je sebican igrac (da budem iskren, cela ta grcka ekipa: Janakis, Galis, Hristodulu, Kamburis, Fasulas mi nije bila simpaticna), ali priznajem da je stvarno bio majstor.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Ma neću da tešim luzere...
MIX57 napisao:Prva petorka PAOu to vrijeme je u grčkoj bilo dozvoljeno da igra samo jedan stranac u ligi i još jedan u evro kupovima. kad je pecarski potpisao našli su da mu je baba po majčinoj strani grkinja i dali mu pasoš. to je izazvalo ozbiljan skandal, nešto kao bosman u fudbalu, čak je prvenstvo bilo prekinuto na nekoliko kola. uglavnom, nekada su su se zbog naših igrača mijenjana pravila u velikim evropskim ligama.
1. Galis
2. Janakis
3. Paspalj
4. Vranković
5. Pecarski
Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Vincent Vega napisao:Utakmica protiv Arisa u hali sportova gde je bilo više Grka nego nas.MIX57 napisao: Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.Ja ga nikako nisam voleo, smatrao sam da je sebican igrac (da budem iskren, cela ta grcka ekipa: Janakis, Galis, Hristodulu, Kamburis, Fasulas mi nije bila simpaticna), ali priznajem da je stvarno bio majstor.
Secam se da je Duda '89. u Zagrebu probao da smenjuje Kukoca i Paspalja na njemu, pa nam je opet strpao 30 komada.
Moj cilj u životu je da budem onoliko dobar koliko moj pas misli da jesam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]