Stare teme
Korisnikov avatar
By dovlimir
Jomer napisao:

Bogdan juce doziveo izgleda tezu povredu, kazu da se utakmica prekinula na vise minuta, o tome kod nas ni reci
pa polako, prvo da vidimo kako je mali Djokovic, pa onda dolazi Bogdan na red :) ozbiljno, djeluje dosta gadno, samo da nos nije slomljen.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:O Boze, da li smo mi kao reprezentacija prokleti? :(
Vise kao narod...

Vazno da je Djovak dobio sina i da fkcz duguje Bronovickom a to sto se najbolji mladi igrac Evrope povredio nije bitno, pritom je nase dete.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:O Boze, da li smo mi kao reprezentacija prokleti? :(
Vise kao narod...

Vazno da je Djovak dobio sina i da fkcz duguje Bronovickom a to sto se najbolji mladi igrac Evrope povredio nije bitno, pritom je nase dete.
By Faul u napadu
MILOS OBILIC napisao:Krstic slomio ruku, oporavak do 2015. godine. Nista od Efesa.
Žao mi je svakog igrača koji doživi ovakvu ozlijedu.Ali od Efesa ne bi bilo ništa ni s Krletom.
Korisnikov avatar
By Peja
Ma taman se vraca za top 16, to traje 15 meceva skoro, taman da se vrati i onda bude spreman za plejof.
Nije toliko strasno, tek je novembar, duga je sezona, cak ce mu ovo i solidno doci da malo odmori posto je vec par godina imao sitne povrede i igrao i leto i sezonu.

Zanimljivo koga ce Efes sada dovesti

Ima neko snimak?
Okacili su na B92 ali tamo se uopste ne vidi taj faul tacno
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Peja napisao:Ma taman se vraca za top 16, to traje 15 meceva skoro, taman da se vrati i onda bude spreman za plejof.
Nije toliko strasno, tek je novembar, duga je sezona, cak ce mu ovo i solidno doci da malo odmori posto je vec par godina imao sitne povrede i igrao i leto i sezonu.

Zanimljivo koga ce Efes sada dovesti

Ima neko snimak?
Okacili su na B92 ali tamo se uopste ne vidi taj faul tacno
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija