Stare teme
Korisnikov avatar
By dovlimir
Peja napisao:Pa dobro, znas kako pred Sp i ove otkaze nismo bas gledali u pravcu bicemo u finalu...
Ne znam gde je istina, vrv na sredini ali svakako previse maglovitih odluka bas njegovih igraca koji se prodaju ili treba da se prodaju da stvar cini sumnjivom.
tacno, naravno da moze da se posmatra i u tom pravcu, ali ako se sjecas Micica u mecevima na turniru u Pou, pa ono je bila tragicna odbrana. bukvalno je ostajao u blokovima. onda je receno da ima vodu u koljenu, ali je samo nedjelju dana kasnije trenirao punim intezitetom u Bajernu. ja to gledam cisto kosarkaski. receno je da zbog toga ne nastavlja pripreme, ali je istina bila da je Jovic milju ispred njega u onome sto je Sale trazio.
Korisnikov avatar
By Peja
Jeste bilo tragicno ali mi u tom momentu nismo bas imali previse izbora na bekovima...na kraju otisli sa 4 igraca
Korisnikov avatar
By dovlimir
Peja napisao:Jeste bilo tragicno ali mi u tom momentu nismo bas imali previse izbora na bekovima...na kraju otisli sa 4 igraca
ono jeste, mada se znalo da ce tu Teo i Bogdan da komanduju, ostali pomocno osoblje.
By grobar sa kosova
Heisenberg napisao:Novica je pao svima nama u ocima, a pre svega Saletu i mislim da je njegova karijera u reprezentaciji gotova, posebno jer tu imamo jednog Bjelicu, Ercega, Jokica, Mitrovica itd...
zdrav Novica je sa jednom rukom bolji od svih ovih igraca zajedno!
Korisnikov avatar
By dovlimir
Nocas Aleksandrov za 16 minuta, 23 poena uz pazite sad: 7\7 za dva, 2/2 za tri i 3/4 slobodna. proslo kolo cini mi se 22 kosa. ako ovako nastavi, trebao bi Sale razmisliti o njemu. sta mislite? mada, na 4 smo krcati:

Bjelica
Erceg
Bircevic
Jelovac
Savan
Macvan
Velickovic
Mitrovic
Jokic
Marelja
Aleksandrov
Korisnikov avatar
By Peja
Milos 27 Poena, 10 as
6/12 za tri
Uzgred, zasto ne igra Hrijapa?
Korisnikov avatar
By Zex88
Teo igra u životnoj formi,samo da ga zdravlje posluži..

Što se tiče četvorki,sa tog spiska precrtaj nekoliko imena u startu..
Korisnikov avatar
By dovlimir
koji je link za pracenje turske lige pbp?
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]