kolko ne podnosim ovog Frizona to je strasno covek svaki put pogodi kad treba i stalno nesto preko ruke iz coska... kapa dole za kvalitet, ali ja ga i dalje ne podnosim
CSKA kao sto rekoh ima po meni mozda najbolje ukomponovan tim, mozda im fali prvi centar, ali videcemo...
REal ima ubedljivo najkompletniji tim sa ovog puta bez i jednog slabog igraca, to su stvarno strasna imena kada se pogleda, ali mislim da opet nece moci da osvoje. Naime uradili su nesto slicno kao njihov fudbalski klub, kupili su skoro sve sto se dobro pokazalo na SP, Kampaco, Ajon,Maciulis, Nocioni. +Rivers mozda sam jos nekoga zaboravio. ali popravili su tim zamenili mozda i kvalitetnije igrace doveli od onih koji su im otisli.
slicno je i Barsa uradila, samo sto kod njih i dalje ima mesta za nekog mladog igraca tipa Hezonja i Larson (ako ne gresim). odlicno su zamenili Lorbeka sa Dolmenom i Papanikolaua sa Tomasom, uz to su ubacili Plajsa koji je skoro identicni tip centra kao Tomic koji je dosao na mesto Dorsija, sto ce dosta znaciti timu, i ovog pleja malog Satoranskog umesto Sade
Meni je CSKA glavni kandidat za osvajanje ovogodisnje EL.