Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Peja
Lako je da se izivljavaju nad Dancima kad su nas prosli :D
By sasa 076
Ebi ga u 14-15 dana 9 tekmi je mnogo meni su danci delovalo raspali od umora, a španci ko da su jeli neke dopingovane tortilje
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Andrea Lekic na kraju sezone napusta Djer i prelazi u redove ambiciozne ekipe Vardara.Mogla je i u mnogo bolji klub ili da se vrati u Krim koji je medju boljima isto u Evropi,ali verovatno da je Vardar poslao dobru ponudu.
Inace citao sam da se Vardar sprema da napravi dobru ekipu.Tamo igra i Lojpur i Dmitrovic koje igraju za nasu reprezentaciju.
Kerole ko je trenutno bolji u zensko rukometu Vardar ili Metalurg?
By sasa 076
Imas na ehf-u sve vardar je dobio kuban iz krasnodara 30-28 u 1/16 finala KPK ima sasvim solidnu ekipu uz ove dve nase tu su Pecevska i Crvenovska od makedonki i par ruskinja i ukrajinki ako se ne varam meni je tu Suslina najpoznatije ime , sledeće godine oni prave tim za respekt pored Lekićke juce je potpisala i Radičevićka znači prave tim, ali u rukometu ne igraju samo pare juče Olčim izgubi kući od Ferencvaroša 23-22 a prvi je favorit za titulu čak i pre Djera ali im se povredila Neagu jebote al ta devojka nema sreće prošle godine zbog ramena nije igrala sad ligamenti ali imaju klupu pa će to zakrpiti ali po meni i dalje olčim, djer i larvik ovim redom za titulu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
sasa 076 napisao:Imas na ehf-u sve vardar je dobio kuban iz krasnodara 30-28 u 1/16 finala KPK ima sasvim solidnu ekipu uz ove dve nase tu su Pecevska i Crvenovska od makedonki i par ruskinja i ukrajinki ako se ne varam meni je tu Suslina najpoznatije ime , sledeće godine oni prave tim za respekt pored Lekićke juce je potpisala i Radičevićka znači prave tim, ali u rukometu ne igraju samo pare juče Olčim izgubi kući od Ferencvaroša 23-22 a prvi je favorit za titulu čak i pre Djera ali im se povredila Neagu jebote al ta devojka nema sreće prošle godine zbog ramena nije igrala sad ligamenti ali imaju klupu pa će to zakrpiti ali po meni i dalje olčim, djer i larvik ovim redom za titulu
nisam znao da i Jovanka prelazi u Vardar.Ona i Andreja su dobre drugarice pa su verovatno odlucile da predju zajedno u Vardar.Imaju i onu Spanjolku sto je otisla iz Zajecara,a znam da su dobili Krasnodar video sam to danas na sajtu.Crvenovska je bila najefikasnija,a nasa Dmitrovic dala 5 golova,a Lojpur 1.Steta sto mi ne ulozimo pare u rukomet
By sasa 076
Iza vardara stoje neki rusi i oće da ulože dobre pare, pazi lekićka i Jovanka igraju za dobru lovu , djer ima daleko veći budzet od zajecara, Zajecar može da napravi ekipu kvaliteta jedne podravke i da udje u grupu ls, za nesto vise to je nemoguće ako neko ne zalegne sa lovom,hipo i krim a da ne spominjem djer, olčim ,larvik koji najviše ulažu oni su neka druga dimenzija za Zaječar
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras prvi put Metaloplastika igra u Hali Zorka sto znaci naravno da i ja dolazim.Igra se derbi kola protiv Crvene Zvezde i naravno ocekuje se pobeda plavih.
Metaloplastika to je srce moje volim volim Sabac oci plave boje.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Veceras prvi put Metaloplastika igra u Hali Zorka sto znaci naravno da i ja dolazim.Igra se derbi kola protiv Crvene Zvezde i naravno ocekuje se pobeda plavih.
Napisi rezultat posle.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:Veceras prvi put Metaloplastika igra u Hali Zorka sto znaci naravno da i ja dolazim.Igra se derbi kola protiv Crvene Zvezde i naravno ocekuje se pobeda plavih.
Napisi rezultat posle.
Skokni do dvorana lencugo :D Napisacu naravno o pobedi Sapcana :dance:
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:
Napisi rezultat posle.
Skokni do dvorana lencugo :D Napisacu naravno o pobedi Sapcana :dance:
Ne mogu ovi ludaci iz skole ce me unistiti naredne dve nedelje treba se izvuci bez keceva.
Ovo je trenutno pauza za odmor bez knjige.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]