Korisnikov avatar
By Mutinjo
Lucky napisao:
Mutinjo napisao:Ko ima Armsteda iz Krke, popišaoo se po svima. Šije čovek indeks 24...
Što se mene tiče, Kastrati 13,Prilepic isto... Nije loše, ali me kolju Sinovec i Milutinov...
Imam ga ja, uz Miljena.
Cekam da Gagic poludi, kao i Jokic.
Ja sam pogrešio u kucanju ovde, imao je 34 ;)
A i Jokić gazi za sad, da li to imamo prvog favorita u našoj ligi :)
By Srđan O.
Dalo 17, Gagic 8 (da je ubo i drugo slobodno bio bi i on dvocifren) :D Miljen i Jokic 14 i 12, Zagorac samo 4, a Krstic je moj fail prvog kola aman -1 za sada
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Srđan O. napisao:Dalo 17, Gagic 8 (da je ubo i drugo slobodno bio bi i on dvocifren) :D Miljen i Jokic 14 i 12, Zagorac samo 4, a Krstic je moj fail prvog kola aman -1 za sada
:(
U radnoj verziji tima je bio Hukic (sinoc vrlo solidnih 16), ali sam ga zamenio Nemanjom.
Korisnikov avatar
By Gale
Naravno, i ja imam Krstića. Koga sam ubacio umesto Zagorca.

Dovukao se Gagara na kraju do rasta cene. Ali, šta kažete na Andrića? U nekom trenutku je bio na 16 ... :drool:
Korisnikov avatar
By Lucky
Krstica ubacio jer nisam imao povjerenja u Zlovarica, a na brzinu sam preko telefona Murica zamijenio ovim Demuynck-om iz MZT samo da ne ostane prazno mjesto. Mozda bi bilo bolje da sam ostavio Murica :cry:
Korisnikov avatar
By Gale
Lucky napisao:Krstica ubacio jer nisam imao povjerenja u Zlovarica, a na brzinu sam preko telefona Murica zamijenio ovim Demuynck-om iz MZT samo da ne ostane prazno mjesto. Mozda bi bilo bolje da sam ostavio Murica :cry:
Hahahha

A naravno, nemam Jokića, koji izgleda piše indeksnu istoriju protiv MZT-a
Korisnikov avatar
By Lucky
Gale napisao:
Lucky napisao:Krstica ubacio jer nisam imao povjerenja u Zlovarica, a na brzinu sam preko telefona Murica zamijenio ovim Demuynck-om iz MZT samo da ne ostane prazno mjesto. Mozda bi bilo bolje da sam ostavio Murica :cry:
Hahahha

A naravno, nemam Jokića, koji izgleda piše indeksnu istoriju protiv MZT-a
Sad bi i Kuzeloglu legao umjesto Krstica. :doh:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 1366
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]