Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Lucky napisao:Ma ko ce ga znati, ipak je nova sezona.Ja nisam siguran ni ko je povrijedjen, a buduci da me vjerovatno nece biti pri netu narednih 2-3 dana mogu da ocekujem svasta.
Istrosio sam se samo za Miljena, Jokica i Murica, a ostalo sve boranija koja igra za sendvic i markicu za prevoz. Ima dosta nepravedno podcijenjenih igraca kao sto su Gagula, Mitrovic, Tejic,...a sa druge strane Glisic kao da je Lovernj licno.
+1
Ubacih Ivanovića iz Budućnosti pa sam tek posle video da je povređen.
Ako su neki potcenjeni, Zeksov pulen je ubijen, zamotan u tepih i bačen na deponiju.
Kriterijum za određivanje cena igrača mi je...hm, diskutabilan.
Jedine dve glavolomke su mi Jasmin Hukić ili David Vojvoda te Bless ili Aleksandar Cvetković iz MZT-a.
Korisnikov avatar
By Gale
Gaja napisao:Ako si isao na create new team, onda izaberes igrace i opet ides na create new team i to ti je to.
Posle toga kada izvrsis izmene imas save team.
To sam već jednom uradio, ali ne vidim da mi je tim zapamćen... :roll:
Moram off, baktaću se kasnije s tim
Korisnikov avatar
By The Answer
Cene su pravili, kao i celu igru, po uzoru na ELFC, a to znaci da su namerno nekom dali preterano visoku a nekom nisku cenu, pa onaj ko zna i prati moze to da iskoristi. Nisu svi igraci tog fantazija zaladjeni forumasenjem kao mi, ja ih znam gomilu koji su prosle sezone van Zvezde, Partizana i Radnickog znali za Sarica i jos tri i po igraca.

I molim vas, batalite o imenima do petka.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
The Answer napisao:I molim vas, batalite o imenima do petka.
...ma izvini, neće da se ponovi...
Korisnikov avatar
By Gale
OK, uspeo. Galetove "Moralne gromade" su se pridružile ligi.
Inače, vidim na spisku učesnika da je sa nama i @Marvel, pretprošlogodišnji pobednik :clap:
Prisustvo Gosp. Vincenta Vege, aktuelnog šampiona, nema potrebe da posebno ističem.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ljudi, jel sam ja zvanicno najveca stipsa na forumu sa 121 kreditom u steku? :D
Korisnikov avatar
By Gaja
[mod="Gaja"]SVI KOJI SU NAPRAVILI DVA ILI VISE TIMOVA MORAJU DA SE REGISTRUJU PONOVO I DA NAPRAVE SAMO JEDAN TIM. TAKO JE JER JE FANTAZI ODRADJEN DA SVAKI NOVI TIM KOJI ISTI KORISNIK NAPRAVI, AUTOMATSKI SE UBACUJE U LIGU ZELELI VI TO ILI NE. ZBOG FER PLEJA SVAKI KORISNIK SA VISE OD JEDNOG TIMA BICE IZBACEN.[/mod]
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1366

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]