Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Jomer napisao:Pink P nisam drex :D , najbolji je ovaj mali Osman, Turci nisu svesni koliko ce dobiti sa Dudom, OSman i Korkmaz su dobili najboljeg moguceg ucitelja, Dzening mozda najgori, Drejper razbija u drugom poluvremenu, Krle ne igra, Saric standardno radi sve, podseca na Sarica sa pocetka prosle godine u Ciboni malo uspavano , bice sve bolji kako sezona odmice
hvala jomer 8-)
cedi osman je bio sjajan ovo ljeto sa mladom reprezentacijom,ti turci očito dobre rade sa klincima. klubovi su im poput nekih korporacija bili dosad, možda ovaj dolazak žoca i dude promijeni cjelokupnu krvnu sliku turske košarke. velika je to država sa još većim ulaganjima u sport.

a matt je čisti šuter, njemu jako puno toga dolazi sa ulaskom u formu.
By objektivni_navijac
Drex napisao:uh, uh, kakav španer je ovaj mali Korkmaz... 97 godište leb te hebo ;) , a trenutno je najbolji bek u rotaciji Efesa
prodor i zakucavanje, ostadoh :shifty:
Korisnikov avatar
By Gaja
Valensija je izgubila od Reala, Lucic odigrao sasvim dobro 9poena, 1 trojka uz mislim tri promasaja. Kresimir Loncar najbolji igrac u Valensiji a Sato se ispromasivao za medalju.
Real na centarskim pozicijama ima Borusisa, Mezri, Ayon, Sloter, Rejes, Nocioni. Ima da izginu za minutazu. Rudi je bio najbolji sa 20+ poena a za njim Ljulj (trojke 4/4). Jonas Maciulis kao Litvanac verovatno doveden kao suter a on jedva dade 1 trojku od 5-6 suta. Ostali nista posebno.

Lucicev ali up
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By objektivni_navijac
Dok je Ljulj značajan igrač rotacije nema njima napretka :)
Korisnikov avatar
By Gaja
Barsa oprala Kahu 30+ Najbolji kod Kahe Tomar Ertel sa 17poena, 5 asistencija i 3 skoka uz index 22. Bertans prvo poluvreme katastrofa i onda u zadnjoj cetvrtini njegova serija od 11 poena. Trojke 3/5 a jedna je bila kao kap iz bloka.

Kod Barse su svi odigrali dobro, Navaro imao dve lude trojke, Abrines ih sutirao 4/7, Satoranski dao 15 poena...

Sutra u 19h finale Barsa - Real

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Jomer
@Gaja jel se gledao Valensiju? jel se primecuje kod Luce neki znaci poteskoce u igri , mislim konkretno na ta ledja ili deluje sve Ok
Korisnikov avatar
By Gaja
Jesam gledao, delovao mi malo mrsavo mada mozda mi se cini jer ga dugo nisam ni gledao. Delovao je ok, nisam primetio da je stegnut, igrao je opusteno i pre svega sasvim dobro. Bas sam i ja razmisljao na tu stranu i ohrabrila me ova njegova partija da moze i dalje da igra za reprezentaciju!
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]