Korisnikov avatar
By The Answer
#136506
Ja nisam hteo o tome jer mi je skrenuta paznja na bolan raskid iz proslosti nekih odavde i nekih odande... ali kada je vec pomenuto:

Ako na konkretno mislis da su izbacili cene igraca- to nece uraditi do 2-3 dana pred start takmicenja, a ako mislis da igra ne postoji onda se varas jer je tamo vec odigrana jedna sezona ABA fantazija, tako da se ne moze reci da nisu nista uradili. Ali se sama igra dosta razlikuje od one na rahmetli nam omiljenom sajtu za aba fantaziranje. Postoje 2 obavezne rezerve, 2 izmene po kolu ne 3, bonus pobedniku kao u ELFC. Prosle sezone je bilo oko 1000 timova na startu, ne znam koliko je zavrsilo, sme se praviti samo 1 tim. Nije bilo pvt liga sto je osnov za zurku, ali ce ove sezone ce mozda biti, u zavisnosti kako se pokaze testiranje.
By Srđan O.
#136507
A mislio sam ove sezone, da nema ni cena,nicega i dalje... A fantaziranje se raspalo prosle godine, prvo su imali one nepravilnosti, pa onda i one smesne upade cena SUtala i Gordica... Jbg, a tu sam igrao nekoliko godina...
Korisnikov avatar
By The Answer
#136509
Steta za fantaziranje, odradio sam tamo 3-4 sezone i uvek sam bio dobar, najbolje sezone u top 25, ali ova prosla je od samog starta bila cirkus i neregularna.
By Srđan O.
#136510
Poslednje dve sam uzasan bio, neke sam precenio na pocetku, a kada lose krenes padne cena i slabe sanse da se vadis :D Planinic me je ubio prosle godine, secam se :D
By Anonimus
#136543
Ja sam prosle godine odustao od fantaziranja posle par kola kad su krenuli da ponistavaju i namestaju. Nisam hteo da se nerviram oko neceg sto je u startu pokvareno.
Korisnikov avatar
By Lucky
#137007
Ima li ikakvih kombinacija da se okupimo negdje na ABA Fantasy ili se svako snalazi za sebe?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1295
KK Crvena Zvezda 24/25

Izgleda da smo zavrsili Kenana, nije los kao 6 igr[…]

КК Partizan 24/25

Ode Panter. Odlican poenter, sjajan sut sa poludis[…]