Stare teme
By Faul u napadu
Cibos napisao:Pa onda Faule trpi Zorica i Andrica na istoj poziciji. Cuo sam da je Leon vrijedno trenirao pretproslo ljeto sa Radjom kako bi napredovao i onda se desi ozljeda. Ne velim da je velika igracina, ali sigurno bolji od ove dvojice koje sam naveo. Ja ti nisam nikada igrao kosarku niti sam neki strucnjak sto se tice akcija - gledam onako laicki od oka sto bi narod rekao. Pa eto ti mi kao strucnjak reci kakav je Radosevic za tebe igrac, sto su mu vrline i mane?
Cibos,kako se ovdje nalazimo ipak prvenstveno u gostima nećemo se valjda neprimjereno ponašati :) ....Kad ćeš manje biti navijač sasvim sigurno ćeš neke stvari moći objektivnije sagledati :D .....

Slažem se da za Žorića,a posebno Andrića treba dobar želudac kako bi ih se moglo provariti i gledati u dresu reprezentacije.Osobno mislim da Andriću tu nije ni mjesto (već prije Bilanu,ali što u konačnici naravno ne bi ama baš ništa promijenilo kad je u pitanju ostvareni rezultat na SP),a Žorić ipak zaslužuje biti u reprezentaciji.Barem je zaslužio do ovog SP (iako kako je igrao Žorić na ovom SP mogao je i Radošević!) ....

Radošević?Da je vrijedan to je svima znano,kao i da je skočan i brz čime odlično brani pick,ali zato tehnički jako limitiran,visinom četvorka (cca 208) koja na toj poziciji na jakim reprezentativnim natjecanjima nema što tražiti (nema šuta,ne zna si sam bilo što iskreirati.....)!Ili možda može sudjelovati sa par minuta po utakmici kako bi nekog odmorio.Da ima 6-7-8 cm više i bolju centarsku tehniku mogao bi biti solidan centar pa i za europske okvire.Ovako to nije sviđalo se to tebi ili ne.Iako naravno da bi i on mogao naći mjesto u reprezentaciji Hrvatske.Ionako imamo samo 15-tak igrača od kojih se može sastaviti reprezentacija.Koja onda završi kako je završila naša na SP.

Pozdrav i nemojmo ljude ovdje daviti stvarima koje su svakome tko se koliko-toliko dobro razumije u košarku jasne.A ne pisati da bi Hrvatska s Radoševićem bila 30% jača. Kao da ja napišem da bi sa mnom na playu bila 20% jača :D

Zaključak: Da za Radoševića u reprezentaciji,ali kao 11. ili 12.-tim igračem.Problem za nas je taj što bi on uskoro mogao čak i značajnije participirati (u nedostatku boljih),ali onda se moramo pomiriti sa 10.-14.mjestima na SP....

Evo volio bi čuti mišljenje Pink Panthera o njemu....iako što god Pink napiše ja ostajem pri svojem.Jer ne jednom sam napisao da nikako ne bi bilo dobro da svi mislimo isto :)
Poslednja izmena od Faul u napadu u Sub Sep 20, 2014 4:03 pm, izmenjeno 7 puta ukupno.
By Faul u napadu
ladovina napisao:Baš si našao osobu za pitati o Radoševiću. Način na koji je pisao o njemu, oliti iskakaču, na svom forumu ostavlja utisak da ima osobno nešto protiv mulca (s obzirom na količinu podsmijeha/ironije), a lik ispade odličan igrač.
Uz pozdrav kolegi k....... s matičnog foruma i konstataciju kako je forumaško-košarkaški svijet malen :)

Da!U pravu si.I što se tiče načina na koji sam pisao (znaš i sam kako se piše,tj.pisalo na tom forumu ;) ) i što se tiče trenutnih(i prošlosezonskih) Radoševićevih igara.Definitivno nisam očekivao da će tako daleko dogurati (Alba).I svaka mu čast na tome!Dokaz da se radom može puno toga postići.A ne samo talentom.Ali vjerovati da bi Leon svojim prisustvom/igrama na SP bilo što promijenio!?To nikako!Posebno ne da bi bili bolje 30%.Toliko od mene o Leonu Radoševiću.Želim mu puno dobrih igara i još više zdravlja!
By ladovina
Faul u napadu napisao:
ladovina napisao:Baš si našao osobu za pitati o Radoševiću. Način na koji je pisao o njemu, oliti iskakaču, na svom forumu ostavlja utisak da ima osobno nešto protiv mulca (s obzirom na količinu podsmijeha/ironije), a lik ispade odličan igrač.
Uz pozdrav kolegi k....... s matičnog foruma i konstataciju kako je forumaško-košarkaški svijet malen :)

Da!U pravu si.I što se tiče načina na koji sam pisao (znaš i sam kako se piše,tj.pisalo na tom forumu ;) ) i što se tiče trenutnih(i prošlosezonskih) Radoševićevih igara.Definitivno nisam očekivao da će tako daleko dogurati (Alba).I svaka mu čast na tome!Dokaz da se radom može puno toga postići.A ne samo talentom.Ali vjerovati da bi Leon svojim prisustvom/igrama na SP bilo što promijenio!?To nikako!Posebno ne da bi bili bolje 30%.Toliko od mene o Leonu Radoševiću.Želim mu puno dobrih igara i još više zdravlja!
Ispričavam se moderaciji za OT.

Pozdrav,
Na moju žalost ili sreću ne idem više na taj forum. Imao je dobru perpektivu, kao recimo ovaj forum ali ga ubio takav način pisanja i nedostatak moderacije.
By ladovina
Radošević nema šut za tri, pa momčad trpi sa spacingom ako će on igrati četvorku, ali da baš nema šut uopće?,pa imao je odličnu duju još dok je igrao za Cibonu. Istina da si ne može iskreirati, no ni Damir "aligator" Markota, pa niti Mario Delaš si ne mogu ništa iskreirati na reprezentativnom nivou i nisu ništa bolji. Teško da bi išta donio ove godine jer su odnosi narušeni, pogotovo je teško to izraziti u postotcima, ali ako pogledamo malo dalje, nas su ranije ubijali Elijahui, Ilyasove... Ima mjesta za njega, možda ne za neku vodeću ulogu, ali kao nekakav specijal... uglavnom ja bih ga vodio.
By Faul u napadu
ladovina napisao: Ispričavam se moderaciji za OT.

Pozdrav,
Na moju žalost ili sreću ne idem više na taj forum. Imao je dobru perpektivu, kao recimo ovaj forum ali ga ubio takav način pisanja i nedostatak moderacije.
I ja se ispričavam moderatorima :) ...da,u pravu si,bez kvalitetnih moderatora nema ni kvalitetnog foruma....i sam snosim puno krivice koliko god teško bilo komentirati hrvatsku košarku ne zajebavajući se :D ....evo sad mi npr.ne pada na pamet ovdje se zajebavati....dobro,malkice ipak moram :D .....

Vratimo se sad temi.....
By Faul u napadu
ladovina napisao:Radošević nema šut za tri, pa momčad trpi sa spacingom ako će on igrati četvorku, ali da baš nema šut uopće?,pa imao je odličnu duju još dok je igrao za Cibonu. Istina da si ne može iskreirati, no ni Damir "aligator" Markota, pa niti Mario Delaš si ne mogu ništa iskreirati na reprezentativnom nivou i nisu ništa bolji. Teško da bi išta donio ove godine jer su odnosi narušeni, pogotovo je teško to izraziti u postotcima, ali ako pogledamo malo dalje, nas su ranije ubijali Elijahui, Ilyasove... Ima mjesta za njega, možda ne za neku vodeću ulogu, ali kao nekakav specijal... uglavnom ja bih ga vodio.
Nakon viđenog na SP vodio bi ga i ja :) ...za neke veće minutaže nije,ali za zamijeniti nekoga na par minuta može poslužiti.Moguće i bude na sljedećem EP umjesto Andrića,Markote ili Žorića ako ovaj zadnji nastavi s igrama sa SP.Kako god ne treba od njega previše očekivati.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
hahaha došlo je do radoševića :lol: :lol:

za one koji neznaju,meni koji najviše cijenim TALENT u košarci je to najdraži hrvatski košarkaš trenutno što je mali apsurd.ali zašto se smijem??? zato jer sam ja samo jednom davno pisao na jednom forumu ( sa kojeg sam otišao jer su neki psihopati provaljali identitete i iz neke ljubomore mi išli zagrčat život,stavljali nam podatke,slike iz rivatnog života itd. ...otada pa do kosarkars nisam nijedan post u životu napisao jedno pet godina nigdje) na kojem je pisao i dragi @faul. e sad , tada je leon ulazio iz juniore u seniore kod perasovića , bio je nešto ala ivan marinković u partizanu prije dvije godine,i ja sam tada bio pomalo dosadan jer sam najavio da će samo zbog svoje obrane PnR iskakanjem i mogućnosti preuzimanja radošević koji ništa drugo nezna postati euroligaška klasa i igrač koji igra za milijun eura. bilo je hrpa rasprava o radoševiću, evo faul ga je čak prozvao ISKAKAČ,ja sam kasnije sa tog foruma otišao radi sprdnje oko radoševića.

ali da se malo pohvalim, radošević je postao igračina :oops: pick and roll je 80% košarke, iz pick and rolla sa prisiljava obranu na pomoć,na rotaciju,najbolje se ostvaruje širina napada na teretnu,najbolje se napada dubina driblingom. igrači koji su sposobni braniti PnR tako iskaču postaju bitniji u košarci nego talentirani napadači. jer je to razvoj igre. u međuvremenu su takvi igrači dobili na cijeni u europi unazad 3,4 godine kao kyle hines, slaughter, tyus, lasme, dorsey.....

tako da je radoševića ekstremno cijenim iako nezna niš osim šutirati sa poludistance ( sjajno doduše) i ima jedan polupotez za posta.ali ono što on unosi u PnR u napadu i obrani je prekorisno za svaku ekipu, i uvjeren sam da nam je jako falio na SP. ponosan sam čak na sebe što sam još sam ga gurao još kao juniora kad su se tom dečku svi smijali ( a zubčić i delaš bili nba potencijali) ,sada igra za milijun eura euroligu i miško ima fine planove za njega.

znam @faule da nećeš promijeniti mišljenje,ali sam morao :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@PP Kad vec pomenu Ivana Marinkovica kakvo je tvoje objektivno misljenje o njemu? Mislis li da moze od njega postati igrac? Pitam jer sam ja postao dosadan i Bogu i ljudima koliko sam kukao pre 2 godine da njemu treba da se pruzi sansa da bude rezervna 4 u Partizanu.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:@PP Kad vec pomenu Ivana Marinkovica kakvo je tvoje objektivno misljenje o njemu? Mislis li da moze od njega postati igrac? Pitam jer sam ja postao dosadan i Bogu i ljudima koliko sam kukao pre 2 godine da njemu treba da se pruzi sansa da bude rezervna 4 u Partizanu.
mislim isto što i za leona, da takva atletika MORA biti iskorištena za današnju košarku. on ju možda ne razumije na najvišoj razini niti ima tehničke elemente,ali sigurno ima mjesto u vrhunskoj košarci.sa njim se treba maksimalno raditi na taktici i prepoznavanju situacija,sa tim elitnim fizikalijama može igrati na visokoj razini unatoč mnogim nedostatcima u napadačoj igri. nevjerojatno mi je da je đoko šalić dobio prednost u odnosu na njega, pogotovo što je dosad vujošević odlično nalazio role nekim igračima i koristio ih na najbolji mogući način.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]