Stare teme
By horog
Pink Panther napisao:
Srđan O. napisao:Manuel Raga :D Pisao je vas casopis Kosarka o njemu pre jedno 10 godina :D
svaka ti čast,vjerovao ti meni ili ne,i ja znam za tog čovjeka i o njegovoj karijeri upravo iz tog članka :clap:
A ja ga gledao
By Srđan O.
Pink Panther napisao:
Srđan O. napisao:Manuel Raga :D Pisao je vas casopis Kosarka o njemu pre jedno 10 godina :D
svaka ti čast,vjerovao ti meni ili ne,i ja znam za tog čovjeka i o njegovoj karijeri upravo iz tog članka :clap:

Slucajno sam video jedan broj i uzeo, onda sam apsolutno svaki kupovao dokle god je izlazio. Posle je neko promenjeno izdanje bilo, jedan broj sam video sa Ugrinoskim na naslovnici :D Inace, sta je sa tog coveka... Bio je najavljivan kao novi Ukic (u najmanju ruku). Zadnje sto znam je da je po Austrijskoj ligi igrao, ali to je bilo bas davno...
By objektivni_navijac
meni će uvijek ostati Tau, šteta bi bilo da se ugasi klub koji je evropskoj košarci dao najviše u zadnjih 10-15 godina :)
By Faul u napadu
Cibos napisao:http://crosarka.com/eurozona/euroliga/a ... aya-119317

Djaba Nolan Smith, Micov, Aradari, Erceg - ALBA bolja. Leon Radosevic ovaj put 16 poena, dok u prvoj je dao 17. Steta sto je bio povredjen, HR bi bila bolja bar 20%.

Daj Cibos ne pretjeruj....kako możeš ovakve stvari pisati!?....Meni ko Hrvatu neugodno....Sad će još ispasti da je Radošević igračina....naravno da ne bi bili bolji ni za 1%.
Korisnikov avatar
By Cibos
Pa onda Faule trpi Zorica i Andrica na istoj poziciji. Cuo sam da je Leon vrijedno trenirao pretproslo ljeto sa Radjom kako bi napredovao i onda se desi ozljeda. Ne velim da je velika igracina, ali sigurno bolji od ove dvojice koje sam naveo. Ja ti nisam nikada igrao kosarku niti sam neki strucnjak sto se tice akcija - gledam onako laicki od oka sto bi narod rekao. Pa eto ti mi kao strucnjak reci kakav je Radosevic za tebe igrac, sto su mu vrline i mane?
By ladovina
Baš si našao osobu za pitati o Radoševiću. Način na koji je pisao o njemu, oliti iskakaču, na svom forumu ostavlja utisak da ima osobno nešto protiv mulca (s obzirom na količinu podsmijeha/ironije), a lik ispade odličan igrač.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]