Stare teme
nije imao nastup ni za jednu reprezentaciju BIH, nego u bih ima neki debilan zakon, koji je po meni krsenje ljudskih prava, a to je da igrac koji hoce da ode vani mora prvo da potpise pristupnicu njihovom savezu :shock: , tako je Todorovic kad je prelazio u Unikahu potpisao tu pristupnicu, ovog leta smo ispeglali to sa savezom BIH tako sto smo mi njima ustupili ispisnicu Kenana Karahodzica a oni nama ispisnicu Todorovica, samo sto smo zakasnili sa papirologijom u FIBI, sledeceg leta ce sbe biti OK
Jomer napisao:nije imao nastup ni za jednu reprezentaciju BIH, nego u bih ima neki debilan zakon, koji je po meni krsenje ljudskih prava, a to je da igrac koji hoce da ode vani mora prvo da potpise pristupnicu njihovom savezu :shock: , tako je Todorovic kad prelazio u Unikahu potpisao tu pristupnicu, ovog leta smo ispeglali to sa savezom BIH tako sto smo mi njima ustupili ispnicu Kenana Karahodzica a oni nama ispisnicu Todorovica, samo sto smo zakasnili sa papirologijom u FIBI, sledeceg leta ce biti sve OK
Super onda. odličan igrač u najavi. u '94 godištu imamo 3 obećavajuća beka: Micić, Radičević i Todorović.
Pogresna tema, ali Todorovic je cetvrti na internacionalnoj draftexpresovoj listi prospekata za generaciju 94'. Poredjenja radi Milutinov je drugi. Uzgred receno, za generaciju 93' Miljenovic je drugi na istom sajtu.
Jomer napisao:posto smo promasili temu :D , ima veze sa nasim igracima u USA sin Koprivice pozvan u ovaj prestizni kamp http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=901478
sad mogao bi Toine da napise da li je ovaj kamp prestizan u USA ili je to samo lupanje ovih nasih novinara
Ukoliko se ne varam, u pitanju je Nike Basketball Camp za dečake od 8-15 godina u Worthington Kilbourne srednjoj školi u Columbusu. Koliko je prestižan govori to da takvih letnjih kampova ima bez preterivanja stotinak (dnevni, noćni, internacionalni) i to samo pod pokroviteljstvom Nike, da ne pominjem NBC, McCracken, Snow Valley i Behn kampove za klince. Daleko od toga da govorimo o McDonalds All-American pozivnicama.
Jomer napisao:nije imao nastup ni za jednu reprezentaciju BIH, nego u bih ima neki debilan zakon, koji je po meni krsenje ljudskih prava, a to je da igrac koji hoce da ode vani mora prvo da potpise pristupnicu njihovom savezu :shock: , tako je Todorovic kad je prelazio u Unikahu potpisao tu pristupnicu, ovog leta smo ispeglali to sa savezom BIH tako sto smo mi njima ustupili ispisnicu Kenana Karahodzica a oni nama ispisnicu Todorovica, samo sto smo zakasnili sa papirologijom u FIBI, sledeceg leta ce sbe biti OK
Al sto me nasmija ovim gore debilan zakon: :lol: Prvo da ti kazem jer vjerovatno ne znas posto vidim da ga vezes za BIH.,taj propis postoji i u Srbiji i u svim ostalim savezima.Na osnovu toga Cucovic i Karahodzic su potpisali da ce igrati za Srbiju, a htjeli su za BIH pa te ja pitam jel to kako ti kazes krsenje ljudskih prava?Plus dosta djece iz Srbije koji su otisli da igraju u Spaniju, Italiju su potpisali isto to. Da nema tog "debilnog zakona" sve yu zemlje bi bile pokradene od strane jacih ekonomskih zemalja koje bi odvodile odavde djecu nudeci im uslove sto nase zemlje ni u snu ne mogu pruziti i bez problema ih ubacivali u svoje reprezentacije bez ikakvih zapreka.Htio sam ovim postom da ukazem da taj propis je itekako dobar nekad bude ovih slucajeva Todorovic ali i to se eto rijesi.
Karaburac napisao:@Park mozda sam ja ''navijacki ostrascen'', ali mi nekako ne deluje da se taj zakon u istoj meri primenjuje i prema bosanskim ili bolje receno hercegovackim Hrvatima.
Samo cu ti ovo reci a to je odgovor na tvoj post.Drzavljanstvo Hrvatske. Edit: Hladovina me preduhitrio.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]