Stare teme
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Aleks Marić u Makabiju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Grobar1971 napisao:Aleks Marić u Makabiju.

Do decembra, sa mogucnosti produzetka.
Korisnikov avatar
By Jomer
Peno sinoc 5 poena u pobedi Barcelone nad huventudom, od klinaca samo on i Hakason su se upisali u strelce, mislim da bi za sve bilo najbolje kad bi on odigrao ovu sezonu na pozajmici u nekom ACB ligasu, bice osudjen da baci jos jednu sezonu u Barseloni B, kao sto sam pisao on prirodnog talenta kao Teodosic ima, samo treba da stice iskustvo,samopouzdanje i normalno da jos vis eradi na sebi
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Slazem se.Barselona B i nije bas neka sjajna opcija mada ni losa.Pozajmica u nekog aCB ligasa pa nek se razigrava.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jomer napisao:Peno sinoc 5 poena u pobedi Barcelone nad huventudom, od klinaca samo on i Hakason su se upisali u strelce, mislim da bi za sve bilo najbolje kad bi on odigrao ovu sezonu na pozajmici u nekom ACB ligasu, bice osudjen da baci jos jednu sezonu u Barseloni B, kao sto sam pisao on prirodnog talenta kao Teodosic ima, samo treba da stice iskustvo,samopouzdanje i normalno da jos vis eradi na sebi
Ok, svi mi volimo Pena, ali koliko igraca njegovog godista zapravo igra u bilo kojem ozbiljnijem klubu? Decko jos nije zavrsio ni juniorski status, super je sto ima prilike da trenira sa prvim timom i da igra pripremne. Mislim da ce on i ove godine biti u Barsi, a sledece pozajmica. Naravno pod uslovom da ga Barsa potpise pod profi ugovor.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
To mi nije ni palo na pamet.Kad malo bolje razmislim junior a trenira u Barsi? Vise nego dobro.Jos je on mlad,stariji od mene 2 godine samo,vazno je sad da trenira i razvija se :-D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Gaja napisao:Gustavo Ayon u Realu. :dance: Bas sam srecan sto cu ga opet gledati.
doveli su tri južnoamerikanca- ayona, campazza i nocionija ;)

da li netko zna tko je najuspješniji i najbolji meksički igrač koji je igrao u europi,ujedno i jedan od najboljih vaneuropskih igrača ikada koji su igrali na starom kontinentu?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Srđan O. napisao:Manuel Raga :D Pisao je vas casopis Kosarka o njemu pre jedno 10 godina :D
svaka ti čast,vjerovao ti meni ili ne,i ja znam za tog čovjeka i o njegovoj karijeri upravo iz tog članka :clap:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]