Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ja ću iz znaka zahvalnosti na ovaj dan ostati ulogovan na forumu do kraja dana. A to je po mom ludom časovniku još deset minuta.

Ne znam, ne deluju mi kao neko ko bi se potuko između sebe. Jednostavno potučeni su od boljeg tima.
Poslednja izmena od kontrabas u Čet Sep 11, 2014 12:35 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Poska
ЦИГАНИ ЛЕТЕ У НЕБО! ТАКО ЈЕ БРЕ, ПРАВДА ЈЕ ЗАДОВОЉЕНА. А САДА ДА СЕ НАСТАВИ СЕРИЈА ДА НИКО НЕ МОЖЕ ДА ДОБИЈЕ 2 ПУТА!
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Zivela Francuska.Ovome sam se i nadao.Drago mi je da su njihove floperske njuske ovog puta zaustavljene.Mnogo drago.Kako je Pjetrus odgurnuo Ljulja smrada svaka mu cast.Sad je Francuska nas protivnik,a kazu da je jako tesko pobediti 2 puta za redom istu ekipu,videcemo.
Korisnikov avatar
By rudonja
Kako sam urlao kad je Gobert zalepio onu prljavu njusku od Poa Gasola. Francuzi naplatili svoje, nase, grcke i druge muke.

Huertel odigrao vrhunski poslednju cetvrtinu. Imali su i srece malo, ali su na skoku i u odbrani uvek bili tu. Kad bi Lietuva pokazala sut protiv Amera i kada bi umrtvili utakmicu mogli bi se cime nadati.
Korisnikov avatar
By Gaja
Kljuc pobede Francuske je maksimalna pozrtvovanost u odbrani. Jurio se Fernandez i Navaro i kroz blokove, maksimalno cvrsto na braci Gasol, odbrana od pika je bila perfektna. Iskakanje Diaa i Gobera i pravovremeno vracanje je za udzbenike, sve je bilo tacno kao sat. Od muke su vrteli i po 2-3 pika za napad i svaki je bio perfekto odbranjen. Sto je jos bitnije retko kad se desilo da brane iduci ispod bloka. Serhio Rodrigez i Fernandez nestali sa lica zemlje kao protiv Makabija. Mark Gasol je toliko inferioran u napadu da je ono neverovatno. Krle bi sa takvim telom bio najveci dominator u NBA ligi. Toliko su bili razbijeni da ni Navarova karma i pobednicki duh nisu prevagnuli.

Tomas Huertel je imao solidnu sezonu u Kahi ali nista posebno, tamo mu se mesto otvorilo odlaskom Marselinja. Nadam se da ce posle ove tekme prelomiti i biti vrhunski igrac. Borisa nisam gotivio i nije mi bilo jasno sta on trazi na parketu. Medjutim posle ove tekme sam video koji je on kralj, da je glavni na terenu i da on svojom pametnom i strpljivom igrom gradi napade i pruza sigurnost celom timu. U Batuma sam malo razocaran sto covek nema ni jedan dribling u svom arsenalu. Hajlajt mi ona banana Gobera nad Gasolom. Zo je dobro skakao ali u napadu pored Gasola nema sta da trazi. U 3/4 kad su spanci pritisli mislim da je Furnie razmrdao ekipu sa par ulaza.

Ogroman respekt za Francuze, i za pobedu protiv Egipta a mogli su lagano da nas nameste da budemo treci, i za pobedu protiv spanaca ove i prosle godine. Od sad uz nas i Litvaniju navijacu uvek i za Francuze :!:
Korisnikov avatar
By Antoine
Poska napisao:ЦИГАНИ ЛЕТЕ У НЕБО! ТАКО ЈЕ БРЕ, ПРАВДА ЈЕ ЗАДОВОЉЕНА. А САДА ДА СЕ НАСТАВИ СЕРИЈА ДА НИКО НЕ МОЖЕ ДА ДОБИЈЕ 2 ПУТА!
Samo bez all caps-a molim, dovoljan je i uzvičnik.
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]