Teme o ostalim sportovima
By sasa 076
familija napisao:Kakva je ludnica i dozivljaj gledati Hrvatska - Francuska na HRT 2....Komentator...LUDILO!!!
Pa ebi ga kad igraju ko blesavi onda je i šou, mada je ovaj Ćosić doktor za komentarisanje za Strajnića
Korisnikov avatar
By familija
sasa 076 napisao:Hrvati su razbili Francuze koji su prošli zenit, igraju bez Lackovića bez startnog desnog krila, bez Vukovića igraju ceo turnir dobro , opet su izbacili dva tri nova igrača, igraju srcem imaju motiva majko mila kad pogledaš ove naše i kroasane koja razlika u pristupu, voljnom momentu, motivu ali i kvalitetu ali ne toliko koliko u pristupu bore se grizu, e sad što to mi ne možemo i pored kvaliteta koji posedujemo e to je pitanje za struku, psihologe...
I bez najveceg...Balica
By sasa 076
Narvno ali njega nisam pomenuo jer nije i pozvan ali i bez njega igraju odlično a ključno je što imaju atmosferu , za razliku od nas ma bolje da ćutim
Korisnikov avatar
By Heisenberg
sasa 076 napisao:Narvno ali njega nisam pomenuo jer nije i pozvan ali i bez njega igraju odlično a ključno je što imaju atmosferu , za razliku od nas ma bolje da ćutim
Ma kakva atmosfera nemoj zajebavati za 2 klase su kvalitetniji i to je to,sve ostalo su price za malu decu!
By sasa 076
Htvati su bolji nema dileme, ali mi igramo jako lose a imamo dobrih igrača, kao što je činjenica da mi nemamo timsku igru a tu ima više razloga
Korisnikov avatar
By CrossOver
sasa 076 napisao:Hrvati su razbili Francuze koji su prošli zenit, igraju bez Lackovića bez startnog desnog krila, bez Vukovića igraju ceo turnir dobro , opet su izbacili dva tri nova igrača, igraju srcem imaju motiva majko mila kad pogledaš ove naše i kroasane koja razlika u pristupu, voljnom momentu, motivu ali i kvalitetu ali ne toliko koliko u pristupu bore se grizu, e sad što to mi ne možemo i pored kvaliteta koji posedujemo e to je pitanje za struku, psihologe...
Za psihologe definitivo nije. To je pitanje sistema, plana, rada sa igracima, rada u klubovima, i rada u savezu. Pogledaj npr kosarkasku reprezentaciju hrvatske koja nema ni tu borbenost ni zelju ni nista. U nihovom savezu se tacno zna kako se radi i ko sto radi. Igraci znaju tu da treba da igraju a ne da oni odredjuju sastav. Za to je zaduzen trener, pa nije bitno da li je Goluza ili cervar. Kao sto vidite rezultati su isti. Oni imaju plan, uvode igrace postepeno u reprezentaciju i privikavaju ih, kod njih nema klasicne smjene generacija, zato su uvijek u vrhu. Tako su uvodili Duvnjaka, pa Kopljara, sada ove nove bekove koji ce vec na evropskom biti top klasa. A kakav je odnos igraca prema reprezentaciji govori i primjer velikog velikog Ivana Balica, koji iako nije pozvan u reprezentaciju bodri momke kao navijac, bez ikakve povrijedjene sujete, i izigravanja uvrijedjene mlade, / sto u vasoj reprezentaciji je slucaj ako nekoga preskoce u napadu/ ili konkretno u mojoj /crnogorskoj/ dje igrac javlja selektoru PORUKOM da ce kasniti na pripreme, selektor ga skida sa spiska, a ovaj se jos vrijedja i oprasta se od reprezentacije. Samim uporedjivanjem ovih stvari jasno je zasto su hrvati daleko ispred svih nas ostalih....
Korisnikov avatar
By Peja
Kako ce proci protiv DAnske?
Po onome sto sam gledao sinoc rasturice ih , ali Dance nisam gledao niti jedan mec te ne mogu da ocenim s te strane.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Peja napisao:Kako ce proci protiv DAnske?
Po onome sto sam gledao sinoc rasturice ih , ali Dance nisam gledao niti jedan mec te ne mogu da ocenim s te strane.
Dok imaju onu zverinu Hansena ne treba ih nikako otpisivati,Hrvati su u euforiji i mislim da sad kontaju kako ce lagano do zlata a to moze skupo da ih kosta...
By skeva
Oni uvijek kontaju kako ce lagano do zlata, ali uvijek ih neko doceka na penal ;)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
skeva napisao:Oni uvijek kontaju kako ce lagano do zlata, ali uvijek ih neko doceka na penal ;)
Uvek. :mrgreen:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]